«Γκρεμίζονται» οι ισχυρισμοί του Πιστόριους - Τι έδειξε η ανάλυση ούρων

«Γκρεμίζονται» οι ισχυρισμοί του Πιστόριους - Τι έδειξε η ανάλυση ούρων

Twitter και blogging επιτρέπονται κανονικά - Ο Πιστόριους σήμερα φορά γυαλιά, ίσως για να καλύψει τα πρησμένα του μάτια - «Μην τους φοβάσαι, ο Θεός είναι μαζί σου και θα σε στηρίξει», γράφει το μπλουζάκι της αδερφής του, σύμφωνα με τους «Times»

«Γκρεμίζονται» οι ισχυρισμοί του Πιστόριους - Τι έδειξε η ανάλυση ούρων
Σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται σήμερα ο Όσκαρ Πιστόριους, έπειτα από την  χθεσινή επεισοδιακή ακροαματική διαδικασία στην Πρετόρια, όταν ο 27χρονος δεν άντεξε την ανάγνωση στοιχείων της νεκροψίας και έκανε εμετό μέσα στη δικαστική αίθουσα.
(Δείτε
εδώ)
Κλείσιμο

Σήμερα κατέθεσε εκ νέου ο Παθολόγος, Gert Saayman, ο οποίος είχε ζητήσει η κατάθεσή του να μην καταγραφεί από τα media. Twitter και blogging επιτρέπονται κανονικά. Ο Πιστόριους σήμερα φορά γυαλιά, ίσως για να καλύψει τα πρησμένα του μάτια.



Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, η Ρίβα είχε να φάει δύο ώρες από τη στιγμή του φονικού. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την κατάθεση του 27χρονου, ότι και οι δυο τους είχαν φάει και είχαν πέσει στο κρεβάτι στις 10 το βράδυ. Η Ρίβα δολοφονήθηκε στις 3 τα ξημερώματα.

Ακόμη, είπε ότι η ποσότητα των ούρων της στην ουροδόχο κύστη τη στιγμή του θανάτου της ήταν ελάχιστη, κάτι που αποδυναμώνει τους ισχυρισμούς του Πιστόριους ότι μέσα στη νύχτα η Ρίβα θα ένιωθε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα.






Ο Όσκαρ Πιστόριους, φανερά πιο ψύχραιμος, σήμερα 11/03/2014 στην δικαστική αίθουσα








Ανέφερε ακόμη, ότι είναι πολύ πιθανόν η γυναίκα να ούρλιαξε, έπειτα από τους πυροβολισμούς στο ισχίο και το χέρι. «Θα ήταν μη φυσιολογικό να μην ούρλιαζε», επισημαίνει ο ίδιος.



Σύμφωνα με τον Παθολόγο η Στέενκαμπ υπέστη τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι, το ισχίο και τον αγκώνα και κάποιο από αυτά μπορεί να προκάλεσε το θάνατό της, λόγω της έκτασης της αιμορραγίας. Έλαβε επίσης τραυματισμούς από θραύσματα σφαιρών, θραύσματα ξύλου από την πόρτα και από τα κομμάτια των ίδιων της των οστών.

«Μια σφαίρα που πέτυχε την Στέενκαμπ στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της άνοιξε το κρανίο της. Ίσως, ήταν το μοιραίο χτύπημα για εκείνη. Όταν πυροβολήθηκε φορούσε αθλητικά της Nike, τον επίσημο σπόνσορα του Πιστόριους  και ένα μαύρο φανελάκι. Από τον πυροβολισμό στο κεφάλι διαλύθηκε και ο ώμος της», κατέληξε ο μάρτυρας.



Ο Gert Saayman τα τελευταία 30 χρόνια έχει κάνει 10.000 με 15.000 αυτοψίες.

Σήμερα κατέθεσε και ο φίλος του παραολυμπιονίκη Darren Fresno, ο οποίος ήταν μαζί του και στο περιστατικό με τον πυροβολισμό στο εστιατόριο και στην τρελή κούρσα με τους πυροβολισμούς έξω από την ηλιοροφή.

Σύμφωνα με τους «Times», η αδερφή του Πιστόριους φορά ένα μπλουζάκι που αναγράφει:  «Μην τους φοβάσαι, ο Θεός είναι μαζί σου και θα σε στηρίξει».

Η δίκη διεκόπη για την ώρα. 





Οι κεντρικές φυλακές στην Πρετόρια, εκεί όπου θα μεταφερθεί, σε περίπτωση που καταδικαστεί, ο Όσκαρ Πιστόριους






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης