Ιταλία: «Madonna» η σαγηνευτική υπουργός με τα μπλε μάτια

Ιταλία: «Madonna» η σαγηνευτική υπουργός με τα μπλε μάτια

Ο… γάτος Μπερλουσκόνι είχε εντοπίσει εδώ και ένα χρόνο τη Μαρία Έλενα Μπόσκι – Σούπερ σταρ μέσα σε λίγες ημέρες η 33χρονη που ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο των Μεταρρυθμίσεων

Ιταλία: «Madonna» η σαγηνευτική υπουργός με τα μπλε μάτια

Το μπλε ταγέρ της κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της μαγνήτισε τα βλέμματα. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σαν να επρόκειτο για αστέρα του κινηματογράφου και όλοι ύμνησαν την ομορφιά και το καλλίγραμμο κορμί της.

Η νέα υπουργός Μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησης του Ματέο Ρέντζι, η 33χρονη Μαρία Έλενα Μπόσκι, ήδη έχει ξεκινήσει τη συλλογή της με παρατσούκλια.


Είτε Σκάρλετ Γιόχανσον, λόγω του αφοπλιστικού βλέμματός της, είτε Πίπα Μίντλετον, λόγω των… αρμονικών οπισθίων της, η Μπόσκι, ήδη έχει κερδίσει τις καρδιές των Ιταλών, χωρίς καν να ξεκινήσει το πολιτικό έργο της.

Κλείσιμο

Η γοητεία της, όμως, είχε αρχίσει να διαφαίνεται από μικρή ηλικία όταν συμμετείχε σε χριστουγεννιάτικη παράσταση όπου αναπαράστησε την Παναγία, φορώντας και πάλι το αγαπημένο της μπλε. Άλλωστε, η επαφή της με τη θρησκεία είναι ιδιαίτερα στενή, ενώ ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να πηγαίνει στην εκκλησία κάθε Κυριακή.


Την ίδια ώρα, παλαιότερες φωτογραφίες της από όταν ήταν μαθήτρια Γυμνασίου, ή ακόμα και σε μικρότερη ηλικία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα η Μαρία Ελενα Μπόσκι να έχει γίνεται σούπερ σταρ μέσα σε ελάχιστες ημέρες.


Πάντως, ήδη από το 2013 όταν εξελέγη βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος είχε αποσπάσει ενθουσιώδη σχόλια για την εμφάνισή της και το ντύσιμό της. Εξάλλου, με την επιλογή να φορέσει κόκκινο παλτό με γούνινο γιακά, ψηλοτάκουνες γόβες και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της, ανακηρύχθηκε «Μις Μοντετσιτόριο», εκτοπίζοντας με την κομψότητα της τις… βετεράνους Μάρα Καρφάνια και Ντανιέλα Σαντανκέ.



Όπως ήταν αναμενόμενο δε θα μπορούσε να ξεφύγει από το… ραντάρ του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος την πλησίασε λέγοντάς της: «Είστε πολύ όμορφη για να είστε κομουνίστρια». Εκείνη δίχως να ξεγελαστεί από τα λόγια του έμπειρου Καβαλιέρε, απάντησε: «Οι κομουνιστές δεν υπάρχουν πια».


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης