Έντονα συναισθήματα προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, στο οποίο ο μουσικός Μαχντί αλ-Σαχλί παίζει τσέλο ανάμεσα στα χαλάσματα και τα ερείπια του πολέμου στο νότιο Λίβανο.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Μαχντί στέκεται πάνω σε ένα κτίριο, το οποίο έχει καταστραφεί ολοσχερώς.
Επέλεξε να καθίσει με το μουσικό του όργανο επάνω στα συντρίμμια και μάγεψε με την ικανότητά του αλλά και το κοντράστ συναισθημάτων που προκαλεί.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.