Μεγάλη διαδήλωση που διοργανώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία πραγματοποιείται το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή Μαλτεπέ της Κωνσταντινούπολης.
Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν «ελευθερία στον Ιμάμογλου» και «δικαιοσύνη» με την Sozcu να κάνει λόγο για αδιαχώρητο στην περιοχή.
Στη συγκέντρωση μίλησε η σύζυγος του Εκρέμ Ιμάμογλου, Ντιλέκ, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε «τον τιμωρούν γιατί νιώθουν αβοήθητοι μπροστά στην αγάπη του λαού προς το πρόσωπό του. Γνωρίζουν ότι ποτέ δεν θα κερδίσουν την καρδιά του έθνους όπως έκανε ο Εκρέμ, γι' αυτό τον τιμωρούν. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, ο Εκρέμ δεν θα καμφθεί. Ποιο τείχος μπορεί να υψωθεί και να εμπόδισε την αγάπη; Ποια κάγκελα μπορούν να κρύψουν την αλήθεια;».
Χαιρετισμό απηύθυνε και η μητέρα του Εκρέμ Ιμάμογλλυ, Χάβα, η οποία είπε «όλα θα πάνε καλά. Ο γιος μου υπηρετεί τον λαό. Αγαπάει τον λαό και ο λαός τον αγαπάει. Τον ευχαριστώ που είναι γιος μου».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.