Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκες νότια της πρωτεύουσας της Λιβύης - Δείτε βίντεο

Μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκες νότια της πρωτεύουσας της Λιβύης - Δείτε βίντεο

Ο υπουργός Εσωτερικών έδωσε εντολή να απομακρυνθούν εσπευσμένα οι κάτοικοι όλων των σπιτιών σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από τις αποθήκες - Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα

MixCollage-11-Mar-2024-03-53-AM-8320
Πελώρια πυρκαγιά ξέσπασε χθες Κυριακή σε αποθήκες της εθνικής επιχείρησης ηλεκτρισμού της Λιβύης, σε νότιο προάστιο της πρωτεύουσας Τρίπολης, χωρίς πάντως να αναφερθούν θύματα μέχρι στιγμής.

Οι αποθήκες υλικού της γενικής επιχείρησης ηλεκτρισμού της Λιβύης πήραν φωτιά χθες βράδυ στη βιομηχανική ζώνη αλ Κριμίγια, περίπου είκοσι χιλιόμετρα νότια της Τρίπολης.

Πυκνές στήλες μαύρου καπνού ήταν ορατές ακόμα και αφού έπεσε η νύχτα από την πρωτεύουσα, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σε βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και μεταδόθηκαν από λιβυκά ΜΜΕ διακρίνονται πυροσβέστες καθώς προσπαθούσαν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες προτού ισχυρή έκρηξη τους αναγκάσει να οπισθοχωρήσουν.

Κλείσιμο

اللهم برداً وسلاماً على أهلنا في الكريمية #طرابلس

Posted by New Libya on Sunday, March 10, 2024


Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης εθνικής ενότητας (ΚΕΕ) Αμπντελχαμίντ Ντμπάιμπα διέταξε να διενεργηθεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ιμάντ Τραμπέλσι έδωσε εντολή να απομακρυνθούν εσπευσμένα οι κάτοικοι όλων των σπιτιών «σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου» από τις αποθήκες, γνωστοποίησε μέσω Facebook.

Η έκταση των ζημιών είναι άγνωστη ακόμη.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του Κασσελάκη και μετά τραυμάτισαν αστυνομικό

BBC: Επτά χρόνια από τη viral στιγμή με τον καθηγητή που τον διέκοψαν τα παιδιά του σε live - Δείτε πώς είναι η οικογένεια σήμερα (βίντεο)

Σε ενάμιση χρόνο η λειτουργία των πρώτων μη κρατικών ΑΕΙ - Πώς ενισχύονται τα δημόσια πανεπιστήμια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης