Τετ α τετ Φιντάν με την απεσταλμένη του γγ των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό
Η συνάντηση του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών με την Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, συναντήθηκε σήμερα στην Άγκυρα με την προσωπική απεσταλμένη του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ. Η Άγκυρα είναι ο τρίτος σταθμός της αξιωματούχου του ΟΗΕ, μετά την Κύπρο και την Αθήνα.
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.