Ο Ρώσοςυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφδήλωσε σήμερα πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος η σύγκρουση στη Γάζα να εξελιχθεί σε περιφερειακή σύγκρουση και η Ρωσία βρίσκεται σε επαφή με την Τουρκία για το θέμα αυτό, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
Ο Λαβρόφ δήλωσε επίσης πως οι απόπειρες να κατηγορηθεί το Ιράν για την κρίση στη Γάζα συνιστούν προκλήσεις.
Ο Σεργκέι Λαβρόφ κατήγγειλε επίσης σήμερα την «επικίνδυνη» στρατιωτική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας, εναντίον της Βόρειας Κορέας, έπειτα από συνομιλίες που είχε στην Πιονγκγιάνγκ με βορειοκορεάτες ηγέτες.
«Όπως και οι βορειοκορεάτες φίλοι μας, ανησυχούμε σοβαρά για την εντατικοποίηση των στρατιωτικών δραστηριοτήτων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας στην περιοχή και για την πολιτική της Ουάσινγκτον (...) Είμαστε αντίθετοι σ' αυτή τη μη εποιικοδομητική και επικίνδυνη γραμμή», δήλωσε ο ρώσος υπουργός προς τους δημοσιογράφους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.