Περισσότεροι των 1.400 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Ισραήλκατά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου κατά του ισραηλινού εδάφους, σύμφωνα με νέο απολογισμό που δόθηκε στην δημοσιότητα από το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ.
«Περισσότεροι των 1.400 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Περισσότεροι των 120 Ισραηλινοί απήχθησαν από τους τρομοκράτες της Χαμάς», ανακοίνωσε ο Ταλ Χάινριχ, εκπρόσωπος του Μπενιαμίν Νετανιάχου. Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 1.300 νεκρούς.
Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε η Χαμάς, οι νεκροί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στην Λωρίδα της Γάζας ανέρχονται σε 2.450.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.