Κρεμλίνο: «Τρομοκρατική ενέργεια» η δολοφονική επίθεση στον Ρώσο μπλόγκερ

Κρεμλίνο: «Τρομοκρατική ενέργεια» η δολοφονική επίθεση στον Ρώσο μπλόγκερ

O Ντμίτρι Πεσκόφ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επικαλούμενος τη ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν την Ουκρανία με την επίθεση

peskov
Η δολοφονία του γνωστού Ρώσου στρατιωτικού μπλόγκερ Βλάντλεν Τατάρσκι χθες Κυριακή στην Αγία Πετρούπολη ήταν «μια τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε σήμερα ο Ντμίτρι Πεσκόφ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επικαλούμενος τη ρωσική αντιτρομοκρατική επιτροπή, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν στοιχεία που συνδέουν την Ουκρανία με την επίθεση. Μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Πεσκόφ τόνισε ότι πρόκειται «για μια τρομοκρατική ενέργεια».

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη», πρόσθεσε ο ίδιος. «Βλέπουμε να γίνονται αρκετά σταθερά βήματα προς τη σύλληψη υπόπτων. Ας είμαστε υπομονετικοί και ας περιμένουμε τις επόμενες ανακοινώσεις από τις ειδικές υπηρεσίες, που εργάζονται πάνω στην υπόθεση».

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σημείωσε ότι υπάρχουν στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας συμμετείχαν στην προετοιμασία της επίθεσης, ενώ τόνισε ότι το Κίεβο στηρίζει τις τρομοκρατικές ενέργειες και ενδέχεται να κρύβεται πίσω από τον φόνο του Τατάρσκι. Παράλληλα ο Πεσκόφ τόνισε ότι τα μέτρα ασφαλείας για την Γιορτή της Νίκης, στις 9 Μαΐου, θα είναι αυξημένα.


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Ειδήσεις σήμερα

Συγκίνηση στα πρώτα δρομολόγια του Intercity - Δάκρυσε ο πρόεδρος του ΟΣΕ

«Όταν το παιδί σου δεν ανταποκρίνεται το σκουντάς, φωνάζεις» κατέθεσε γιατρός στη δίκη της Πισπιρίγκου

Συναγερμός σε 9 περιοχές για την κακοκαιρία ILINA - Μήνυμα του 112 σε Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Ημαθία, Πιερία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης