Η πόλη Μπαχμούτ, στην ανατολική Ουκρανία, είναι «ουσιαστικά περικυκλωμένη», δήλωσε σήμερα ο ιδρυτής της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, ενώ πρόσθεσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν πρόσβαση μόνο σε έναν δρόμο που οδηγεί έξω από την πόλη.
«Οι μονάδες της Wagner έχουν ουσιαστικά περικυκλώσει τη Μπαχμούτ. Μένει μόνο ένας δρόμος» που οδηγεί έξω από την πόλη, ανέφερε ο Πριγκόζιν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Telegram.
Glomex Player(, )
Παράλληλα ο επικεφαλής της Wagner ζήτησε από τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι να αποσύρει τις ουκρανικές δυνάμεις από την πόλη.
Η Ρωσία προσπαθεί εδώ και μήνες να καταλάβει τη Μπαχμούτ και να πετύχει την πρώτη μεγάλη της νίκη εδώ και περισσότερο από έξι μήνες. Εξάλλου η κατάληψη της πόλης αυτής θα ανοίξει τον δρόμο στη Μόσχα για την κατάληψη και άλλων αστικών κέντρων του Ντονμπάς.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.