Σεισμός στην Τουρκία: «Πού είναι ο παγκόσμιος ηγέτης;» - Οργή κατά Ερντογάν από τους σεισμόπληκτους

Σεισμός στην Τουρκία: «Πού είναι ο παγκόσμιος ηγέτης;» - Οργή κατά Ερντογάν από τους σεισμόπληκτους

Ένας οργισμένος άνδρας ξεσπά στην τηλεοπτική κάμερα και δείχνει τη νεκρή μητέρα του που παραμένει στα χαλάσματα για όγδοη ημέρα - «Αν ήταν η δική του μητέρα τι θα γινόταν;» αναρωτιέται

tourkia-seismos-tourkos
Ώρα με την ώρα φουντώνει η οργή για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία. Η αντιδράσεις των πολιτών στις σεισμόπληκτες περιοχές κονιορτοποιούν πλέον το αφήγημα που έστησε τα προηγούμενα χρόνια ο Τούρκος πρόεδρος για μια... ισχυρή και ευημερούσα Τουρκία.

Τις προηγούμενες ημέρες το κύμα της οργής ξεσπούσε απέναντι στα κυβερνητικά στελέχη που επισκέπτονταν τις περιοχές που ισοπεδώθηκαν από τον εγκέλαδο. Σε πολλές περιπτώσεις οι σεισμόπληκτοι αποδοκίμαζαν τους υπουργούς που τους επισκέπτονταν.

Όσο όμως παρατείνεται η ανυπαρξία της κρατικής μηχανής στην Τουρκία και οι άνθρωποι παραμένουν ουσιαστικά αβοήθητοι, η οργή στρέφεται προσωπικά στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν...

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο που κατέγραψε η τηλεοπτική κάμερα και μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ από την Αντιόχεια.

Ένας ένδρας που έχασε την μητέρα του από τον φονικό σεισμό δείχνει στην κάμερα τη νεκρή γυναίκα που παραμένει ακόμα και τώρα (για όγδοη ημέρα) εγκλωβισμένη κάτω από τα συντρίμμια!

«Για όνομα του θεού όποιος έχει ίχνος συνείδησης ας ρίξει μια ματιά εδώ. Είναι σε αυτήν την κατάσταση από την Δευτέρα, πέθανε την Τρίτη. Αρκετά. Τι θα γινόταν αν αυτή ήταν η μάνα σου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Τι συνέβη με τον παγκόσμιο ηγέτη (που λες ότι είσαι); Πού είσαι; Που;» αναφέρει οργισμένος ο άνδρας από την Αντιόχεια.

Κλείσιμο
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqho3nhaj2kx)


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Η αγορά της Αντιόχειας πριν και μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου - Δείτε βίντεο

Κατάσκοποι ή UFO τα «μπαλόνια»; Η CIA θα λύσει τον γρίφο

Σεισμός στην Τουρκία: Αναγκαστική στροφή Ερντογάν προς τη Δύση - Τα σενάρια για τις εκλογές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης