Η Γερμανία δεν θα σταθεί εμπόδιο αν η Πολωνία στείλει άρματα μάχης γερμανικής κατασκευής Leopard 2 στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Αναλένα Μπέρμποκ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο LCI.
Όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν η Πολωνία προχωρήσει και στείλει τα άρματα μάχης Leopard 2 που διαθέτει χωρίς την έγκριση της Γερμανίας, η Μπέρμποκ δήλωσε μέσω διερμηνέα: «Επί του παρόντος το θέμα αυτό δεν έχει τεθεί» από την Πολωνία, η οποία απαιτείται να υποβάλει επίσημο αίτημα στο Βερολίνο, διευκρίνισε η υπουργός. «Αλλά εάν ερωτηθούμε, δεν θα σταθούμε εμπόδιο».
Νωρίτερα σήμερα, η Πολωνία δήλωσε ότι θα στείλει τα γερμανικής κατασκευής άρματα μάχης που διαθέτει στην Ουκρανία ακόμη και δεν το κάνει η Γερμανία και ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει μια διπλωματική πρωτοβουλία στην Ευρώπη, εάν το Βερολίνο δεν το κάνει.
«Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και θα παρακολουθούμε την Ουκρανία να αιμορραγεί μέχρι θανάτου», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»