Γιόγκα: Δάσκαλοι καταγγέλλουν στο TikTok ότι έχει μετατραπεί σε... πορνό

Γιόγκα: Δάσκαλοι καταγγέλλουν στο TikTok ότι έχει μετατραπεί σε... πορνό

Ορισμένοι προκαλούν με τα ελάχιστα ρούχα που φορούν αλλά και με τις πόζες τους

yoga346
Βρετανοί και Αμερικανοί δάσκαλοι γιόγκας προειδοποιούν ότι η γιόγκα έχει... εκπορνευτεί στα social media.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, οι δάσκαλοι γιόγκα κρούουν τον κώδωνα επισημαίνοντας ότι η σωματική αυτή άσκηση έχει «σεξουαλικοποιηθεί» από influencers που ποζάρουν προκλητικά σε βίντεο που ανεβάζουν.

gioga3
tiktok2
tiktok


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν Αμερικανοί χρήστες του TikTok, υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που κάνουν γιόγκα προκαλώντας με τα ελάχιστα ρούχα που φορούν αλλά και τις πόζες τους.

Η δασκάλα γιόγκα Κριστίνα Ριχάνοφ εκτιμά ότι η τάση αυτή μπορεί να απογοητεύσει αυτούς που θα ήθελαν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα που είναι πλέον ευρέως διαδεδομένο και ως μέσο χαλάρωσης.

Κλείσιμο
Ο χρήστης του TikTok των ΗΠΑ, Κουίν οφ της Ράτσετ έκρουσε τον κώδωνα τέλος Δεκεμβρίου επισημαίνοντας ότι, κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση για την «γιόγκα» στη δημοφιλή εφαρμογή, είδε βίντεο γυναικών σε ανάρμοστες πόζες φορώντας ελάχιστα ρούχα ενώ κάποιες ήταν με περιβολή Εύας.

Ενώ πολλοί από εμάς θα αναζητήσουμε δημοφιλή κανάλια όπως το Yoga With Adrienne για να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια υγείας τον Ιανουάριο, οι εκπαιδευτές προειδοποιούν ότι λιγότερο αξιόπιστοι δάσκαλοι απομακρύνουν την πρακτική από τις πνευματικές και συνειδητές ρίζες της.

Η Ριχάνοφ, έμπειρη δασκάλα της γιόγκα που είναι συνιδιοκτήτρια του μεγαλύτερου κέντρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, «Soo Yoga», σε συνέντευξή της στο γυναικείο περιοδικό Femail εξέφρασε φόβους ότι η σεξουαλικότητα της πρακτικής μπορεί να αποτρέψει τους πολίτες από τη συγκεκριμένη γυμναστική.

Από την πλευρά της, η «nimay.ndolo» έγινε viral με ένα βίντεο με το οποίο ζητά από τους ακόλουθούς της να «πληκτρολογήσουν τη λέξη «yoga» σε αυτήν την εφαρμογή, πριν αποκαλύψει ότι «δείχνουν κ.... ους και γλουτούς».


Ειδήσεις σήμερα:

Με υποχρεωτικό τεστ 48 ώρων και μάσκα οι ταξιδιώτες από την Κίνα στην Ελλάδα

Βίντεο: Το σπαραξικάρδιο αντίο 20χρονης influencer λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο

«Δεν κάνεις για σεφ»: «Στόλισαν» ξανά τον Μπρούκλιν Μπέκαμ γιατί έφτιαξε κρέας και το έπνιξε στο βούτυρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης