Κατάρ-gate: Εγκρίθηκε το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του Παντζέρι - Εκδίδεται στο Βέλγιο

Κατάρ-gate: Εγκρίθηκε το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του Παντζέρι - Εκδίδεται στο Βέλγιο

Την Τρίτη θα εξεταστεί το αίτημα έκδοσης της κόρης του πρώην ευρωβουλευτή

pantzeri-antonio
Ο αρμόδιος εισαγγελέας της Μπρέσα, πριν από λίγο έκανε δεκτό το αίτημα των βελγικών αρχών για την έκδοση της συζύγου του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντζέρι.

Αύριο θα εξεταστεί το αίτημα έκδοσης της κόρης του.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης αναμένεται να προσφύγουν κατά της απόφασης.

Η σύλληψη μάνας και κόρης

Η ιταλική αστυνομία είχε συλλάβει τη σύζυγο και την κόρη του Παντζέρι για τις οποίες είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. 

Η σύζυγός του Μαρία Κολεόνι και η 38χρονη κόρη του Σίλβια, δικηγόρος στο επάγγελμα, φαίνεται να μοιράζονταν το ίδιο  πάθος: την πολυτέλεια. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, είχαν οργώσει θάλασσες με πανάκριβα γιοτ και δεν δίσταζαν να δημοσιεύσουν στιγμιότυπα από τον χλιδάτο τρόπο ζωής τους στα social media.

Δεν φοβόντουσαν ότι θα μπορούσαν να εγείρουν υποψίες αποκαλύπτοντας τον πολυτελή τρόπο ζωής τους. Η Σίλβια Παντζέρι, είναι δικηγόρος τα τελευταία έντεκα χρόνια, ενώ το σπίτι και το γραφείο της είναι στην περιοχή του Μιλάνου. Υπερηφανεύεται για δραστηριότητες που σχετίζονται με την προστασία των γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας όπως και διαδικτυακού εκφοβισμού.

Εμφανιζόταν  στα social media με φίλους στην άκρη μιας πισίνας στο Μαϊάμι Μπιτς εκφράζοντας το παράπονο ότι οι διακοπές της τελείωσαν, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα , βρισκόταν στο Μόντρεαλ του Καναδά. 

Το σκάνδαλο και τα χρήματα

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, 17.000 ευρώ κατασχέθηκαν χθες από την οικονομική αστυνομία, μετά από έφοδο στη μονοκατοικία του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή, ο οποίος από την Παρασκευή κρατείται στις Βρυξέλλες,  σε χωριό έξω από το Μπέργκαμο της βόρειας Ιταλίας.

Σε έφοδο που πραγματοποιήθηκε σε άλλο διαμέρισμα του Παντζέρι, στο Μιλάνο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατασχέθηκαν έγγραφα και υπολογιστές. Όπως είναι γνωστό, στην κατοικία του στις Βρυξέλλες βρέθηκαν 500.000 ευρώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ζαχάροβα: Φαντάζεται… αποστολή S-300 από την Ελλάδα στην Ουκρανία και απειλεί με συνέπειες

Μουντιάλ 2022: Το ποστάρισμα του Μέσι μετά τον τελικό πάει να «σπάσει» όλα τα ρεκόρ στο Instagram

Φυσικό αέριο - Reuters: Στα 180 ευρώ το πλαφόν που συζητούν οι υπουργοί Ενέργειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης