Εύα Καϊλή: Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ βρέθηκαν στα σπίτια των Καϊλή και Παντσέρι

Εύα Καϊλή: Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ βρέθηκαν στα σπίτια των Καϊλή και Παντσέρι

Σύμφωνα με τη Le Soir περίπου €600.000 εντοπίστηκαν στο σπίτι του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή και τα υπόλοιπα βρέθηκαν στην κατοχή της Καϊλη και του πατέρα της

kaili_xe_arthro
Συνολικά, περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά ανακαλύφθηκαν στο σπίτι του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Πιέρ Αντόνιο Παντσέρι και της Ελληνίδας ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, σύμφωνα με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε η βελγική Le Soir.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του Παντσέρι στις Βρυξέλλες, οι ερευνητές της ομοσπονδιακής δικαστικής αστυνομίας είχαν ανακαλύψει περίπου 600.000 ευρώ. Προσθέτοντας τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Καϊλή και στο σπίτι της τελευταίας και του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι στις Βρυξέλλες, η τεράστια έρευνα αποκάλυψε περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

money_kaili



Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της κ. Καϊλή είχε συλληφθεί από τους ερευνητές στο ξενοδοχείο Sofitel των Βρυξελλών, έχοντας στην κατοχή του μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά. Η εξέλιξη αυτή επέτρεψε στους ανακριτές και τον ανακριτή να ερευνήσουν το σπίτι της κας Καϊλή χωρίς να ζητήσουν άρση της βουλευτικής ασυλίας. Στην κατοικία αυτή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολύτιμα αντικείμενα, τα οποία πιστεύεται ότι της είχαν δοθεί από αξιωματούχους του Κατάρ, μαζί με άλλες τσάντες με χαρτονομίσματα.

Σε βάρος των Παντσέρι, Καϊλή και Τζιόρτζι απαγγέλθηκαν κατηγορίες και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Μισέλ Κλεζ, ανακοίνωσε την Κυριακή το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα. Και οι τρεις τους, καθώς και ένας τέταρτος άνδρας που είναι φυλακισμένος για την υπόθεση αυτή, θα βρεθούν ενώπιον δικαστών οι οποίοι θα αποφασίσουν αν θα κρατηθούν μέχρι τη δίκη ή θα αφεθούν ελέυθεροι. 

Ειδήσεις σήμερα:

Με €1.000 κεφάλαιο και έδρα το Κολωνάκι ιδρύθηκε η εταιρεία real estate της Καϊλή

Γιάννης Διακογιάννης: Ο sports caster-θρύλος που ονειρευόταν να γίνει τενόρος

Συνελήφθη στις Μπαχάμες ο έκπτωτος «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων» Σαμ Μπάνκμαν Φριντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης