Κρεμλίνο: Ο Πούτιν θα επισκεφθεί το Ντονμπάς την κατάλληλη στιγμή

Κρεμλίνο: Ο Πούτιν θα επισκεφθεί το Ντονμπάς την κατάλληλη στιγμή

«Όσον αφορά το ταξίδι του προέδρου, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ένα τέτοιο ταξίδι θα γίνει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ

oligarxes-rwsoi__2_
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Ντονμπάς όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, μιλώντας στην ρωσική εφημερίδα «Izvestia», στο περιθώριο του ανατολικού Οικονομικού Φόρουμ (EEF).

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου τόνισε ότι μια συνάντηση ανάμεσα στον Ρώσο πρόεδρο και τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα είναι δυνατή υπό την προϋπόθεση ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία για την επίλυση της κατάστασης που επικρατεί. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη στην ημερήσια διάταξη.

«Όσον αφορά το ταξίδι του προέδρου, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ένα τέτοιο ταξίδι θα γίνει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή», είπε o Πεσκόφ όπως μετέδωσε το TASS. Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου υπενθύμισε τα μεγάλα ρωσικά σχέδια αναφορικά με την ανάπτυξη του Ντονμπάς.

«Τα σχέδια ανάπτυξης είναι εκτεταμένα, μπορείτε να δείτε ότι η κατασκευή είναι σε εξέλιξη, νέες εγκαταστάσεις τίθενται σε λειτουργία, γίνονται εντατικές προσπάθειες για την αποκατάσταση όλων των συστημάτων ζωτικής σημασίας για τη ζωή. Αυτό περιλαμβάνει την παροχή νερού, ηλεκτρισμού και τις κοινοτικές εγκαταστάσεις. Η δουλειά είναι εντατική, πολλές, πολλές χιλιάδες άνθρωποι εργάζονται εκεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συνεχιστεί», δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για Τουρκία: Απαράδεκτο η Ελλάδα να δέχεται απειλές και αμφισβήτηση κυριαρχίας

Βρετανία: Πρωθυπουργός και με τη... βούλα η Λιζ Τρας - Ποια είναι η «μαύρη» και ασιατική ομάδα της

Αξιωματούχος ΕΝΙ: Ο αγωγός φυσικού αερίου EastMed θα ολοκληρωθεί πλήρως έως το 2025
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης