Πούτιν: «Κατάπτυστο έγκλημα» η δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα

Πούτιν: «Κατάπτυστο έγκλημα» η δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα

«Δημοσιογράφος, επιστήμονας, φιλόσοφος, πολεμική ανταποκρίτρια, υπηρέτησε με εντιμότητα τον λαό και την πατρίδα, αποδεικνύοντας με τις πράξεις της τι σημαίνει να είσαι πατριώτης της Ρωσίας», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ρώσος πρόεδρος

putinnn
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χαρακτήρισε σήμερα «κατάπτυστο έγκλημα» τον θάνατο της κόρης του ιδεολόγου που υποστηρίζει την επίθεση στην Ουκρανία Αλεξάντρ Ντούγκιν σε έκρηξη αυτοκινήτου κοντά στη Μόσχα, για τον οποίο οι ρωσικές αρχές κατηγορούν το Κίεβο.

«Ένα κατάπτυστο, σκληρό έγκλημα έκοψε το νήμα της ζωής της Ντάρια Ντούγκινα, ενός λαμπρού, ταλαντούχου ανθρώπου, με αληθινή ρωσική καρδιά, ευγενική, αγαπητή, συμπονετική και ανοιχτή. Δημοσιογράφος, επιστήμονας, φιλόσοφος, πολεμική ανταποκρίτρια, υπηρέτησε με εντιμότητα τον λαό και την πατρίδα, αποδεικνύοντας με τις πράξεις της τι σημαίνει να είσαι πατριώτης της Ρωσίας», αναφέρεται στο συλλυπητήριο τηλεγράφημα που έστειλε ο Ρώσος πρόεδρος στην οικογένεια της Ντάρια Ντούγκινα.

Η δολοφονία της κόρης μου ήταν τρομοκρατική ενέργεια, λέει ο Αλεξάντρ Ντούγκιν

Νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας ο «θεωρητικός» του Βλαντιμίρ Πούτιν μιλά για «τρομοκρατική ενέργεια του ουκρανικού ναζιστικού καθεστώτος» ενώ προσθέτει ότι η Ντάρια Ντουγκίνα «δολοφονήθηκε βάναυσα μπροστά μου». «Ήταν μία όμορφη ορθόδοξη γυναίκα, πατριώτισσα, πολεμική ρεπόρτερ, ειδική αναλύτρια στην κεντρική τηλεόραση και φιλόσοφος», συμπληρώνει ο Ντούγκιν.

«Χρειαζόμαστε μόνο τη νίκη μας. Η κόρη μου θυσίασε τη ζωή της. Γι' αυτό σας παρακαλώ, να την πετύχετε», λέει απευθυνόμενος στους Ρώσους που πολεμούν στην Ουκρανία. 

Ειδήσεις σήμερα:

Τηλεφωνική επικοινωνία Κικίλια με τους Γερμανούς τουρίστες που δέχθηκαν επίθεση στην Κρήτη

Μεγάλο κοίτασμα αερίου 70 δισ. κυβικών μέτρων εντόπισαν ανοιχτά της Κύπρου οι Eni και Total

Θεσσαλονίκη: «Τους έπιανα συχνά στο κρεβάτι» λέει η 25χρονη - Η δικογραφία για το μαχαίρωμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης