Έφηβοι στις ΗΠΑ χτύπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο με κώνο οδικής σήμανσης, ενώ γελούσαν και τραβούσαν βίντεο

Έφηβοι στις ΗΠΑ χτύπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο με κώνο οδικής σήμανσης, ενώ γελούσαν και τραβούσαν βίντεο

Οι Αρχές της Φιλαδέλφεια έδωσαν εχθές πλάνα  από κάμερα ασφαλείας στη δημοσιότητα, προσφέροντας αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών

philadelpheia_usa_ilikeiwmenos_art
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που έδωσαν εχθές στη δημοσιότητα οι Αρχές και αφορά ένα έγκλημα που σημειώθηκε στη Φιλαδέλφεια τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τη New York Post, μια ομάδα εφήβων καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας να γελούν και να τραβάνε βίντεο με τα κινητά τους, ενώ χτυπούσαν μέχρι θανάτου έαν ηλικιωμένο άνδρα με έναν κώνο οδικής σήμανσης.

Το θύμα της κτηνώδους επίθεσης, ο 72χρονος Τζέιμς Λάμπερτ, περπατούσε στη λεωφόρο Σεσίλ Μπ. Μουρ στις 3 τα ξημερώματα στις 14 Ιουνίου όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους νεαρούς κακοποιούς. Το ανατριχιαστικό βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τοπικές αρχές δείχνει τον Λάμπερτ να προσπαθεί να απομακρυνθεί από την ομάδα ενώ οι έφηβοι τον ακολουθούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια, ένα από τα αγόρια τον χτυπά από πίσω με τον κώνο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.



Ενώ ο 72χρονος βρίσκεται ακόμα πεσμένος κάτω, ένα κορίτσι σηκώνει τον ίδιο κώνο και τον πετά πάνω του, ενώ ένα άλλο μέλος της παρέας καταγράφει τη σκηνή με το κινητό.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Λάμπερτ σηκώνεται και να προσπαθεί να διαφύγει, ενώ το ίδιο κορίτσι τον καταδιώκει για να πετάξει ξανά επάνω του τον κώνο, καθώς άλλα άτομα από την ομάδα εμφανίζονται να γελούν. Μόνο μια κοπέλα από την παρέα δείχνει σοκαρισμένη, αφού εμφανίζεται να καλύπτει το στόμα με τα χέρια της μετά από ένα από τα χτυπήματα...

lambert
Το θύμα της επίθεσης
Κλείσιμο


Ο Λάμπερτ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του την επόμενη ημέρα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει συλληφθεί κανένα από τα πρόσωπα που καταγράφηκαν στο βίντεο, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα της Φιλαδέλφεια προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

reward



Ειδήσεις σήμερα:

To Τwitter ετοιμάζει μήνυση κατά του Μασκ μετά την ακύρωση της συμφωνίας «μαμούθ» - Η αρχή μιας τιτάνιας δικαστικής μάχης;

Έρχονται ισχυρές βροχές, πτώση της θερμοκρασίας ακόμα και χαλάζι - Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» και την Αττική

«Αδιάκοπος» βομβαρδισμός του Ντονέτσκ από τους Ρώσους, νέα αμερικανική βοήθεια προς το Κίεβο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης