Πόλεμος στην Ουκρανία: «Πολεμάμε το ΝΑΤΟ, είναι ο Γ' Παγκόσμιος πόλεμος», λέει Ρωσίδα δημοσιογράφος

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Πολεμάμε το ΝΑΤΟ, είναι ο Γ' Παγκόσμιος πόλεμος», λέει Ρωσίδα δημοσιογράφος

Η  Όλγα Σκαμπέγιεβα παρουσιάστρια του «Rossiya 1» και προσκείμενη στο Κρεμλίνο εξαπολύει... τροχιοδεικτικά σχόλια  - Για τους θανάτους αμάχων ευθύνονται οι Ουκρανοί, είπε

video_WWIII
Εντείνει τις πολεμικές κραυγές η Μόσχα λίγες ώρες μετά τη βύθιση της ναυαρχίδας Moskva από τους Ουκρανούς στη Μαύρη Θάλασσα. Η Ρωσίδα παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης προχώρησε νωρίτερα σήμερα σε έναν απίστευτο ισχυρισμό για τον πόλεμο στην Ουκρανία, λέγοντας χωρίς περιστροφές ότι «έχει ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail.co.uk, η παρουσιάστρια του «Rossiya 1», Όλγα Σκαμπέγιεβα, είπε ότι ο πόλεμος στη γειτονική Ουκρανία «μπορεί με ασφάλεια να ονομαστεί Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό είναι απολύτως σίγουρο. Τώρα σίγουρα παλεύουμε ενάντια στις υποδομές του ΝΑΤΟ, αν όχι στο ίδιο το ΝΑΤΟ. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό». Μάλιστα, τόνισε πως η Δύση πιστεύει ότι «οι Ρώσοι πρέπει απλώς να εξαφανιστούν από προσώπου γης».

Η Σκαμπέγιεβα, βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι στην ρωσική προπαγάνδα για τον πόλεμο στην Ουκρανία, ισχυρίστηκε επίσης ότι οι Ουκρανοί ξεχύνονται στους δρόμους και υποδέχονται ενθουσιασμένοι (!) τα ρωσικά στρατεύματα και τους αντιμετωπίζουν «σαν πραγματικούς απελευθερωτές».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις κατηγορίες περι εγκλημάτων πολέμου που έγιναν στην Ουκρανία, – όπως τη σφαγή στη Μπούκα - επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό της Μόσχας ότι για τις δολοφονίες Ουκρανών αμάχων, ευθύνονται οι Ουκρανοί στρατιώτες και όχι οι Ρώσοι.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής με τις επίμαχες δηλώσεις της Σκαμπέγιεβα 





Ειδήσεις σήμερα:

Σεργκέι Σοϊγκού: Το θρίλερ με την ανακοπή «όχι από φυσικά αίτια» και τα σενάρια για μαζικές εκκαθαρίσεις του Πούτιν

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η εικόνα στα social media και η φριχτή αλήθεια


Σταύρος Λογαρίδης: Η δικαστική διαμάχη με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου που σημάδεψε τη ζωή και την καριέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης