Την πόλη Μπούκα, κοντά στο Κίεβο ανακατέλαβαν οι ουκρανικέςδυνάμεις, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος.
«Η 31η Μαρτίου θα γραφτεί στην ιστορία της πόλης μας … ως η ημέρα απελευθέρωσής της από τις ρωσικές (δυνάμεις)» ανέφερε ο δήμαρχος Ανατόλι Φεντόρουκ σε ένα βίντεο που φαίνεται ότι έχει γυριστεί έξω από το δημαρχείο της Μπούκα.
Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τις Ένοπλες Δυνάμεις που απελευθέρωσαν την πόλη, που είχε καταληφθεί από το ρωσικό στρατό από τις 27 Φεβρουαρίου, δηλαδή μόλις τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη της εισβολής.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.