Εισβολή στην Ουκρανία: Ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μονή του Αγίου Μιχαήλ του Κιέβου εν μέσω επιθέσεων

Εισβολή στην Ουκρανία: Ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μονή του Αγίου Μιχαήλ του Κιέβου εν μέσω επιθέσεων

Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε την ώρα που ηχούσαν σειρήνες πολέμου - Ο 24χρονος Sviatoslav Fursin και η 21χρονη σύντροφός του Yaryna Arieva αμέσως μετά δήλωσαν εθελοντές  και πήραν τα όπλα που τους έδωσε η αρμόδια υπηρεσία Άμυνας της Ουκρανίας

couple_ukrainee
Κάθε ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί φαντάζεται τη συγκεκριμένη μέρα ως την ομορφότερη της ζωής του. Ωστόσο κάποιες φορές η μοίρα τα φέρνει αλλιώς καθώς παίζει τα δικά της παιχνίδια. Ένα τέτοιο παιχνίδι επεφύλασσε στον 24χρονο Sviatoslav Fursin και την 21χρονη σύντροφό του Yaryna Arieva οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να ενώσουν τις ζωές τους για πάντα στις 6 Μαΐου.

Όμως η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία άλλαξε τις ζωές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων μεταξύ των οποίων της Yaryna και του Sviatoslav. Έτσι λοιπόν το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί χθες Πέμπτη στη Μονή του Αγίου Μιχαήλ στο Κίεβο την ώρα που στα αυτιά τους ηχούσαν σειρήνες πολέμου.

Η Yaryna μιλώντας στο CNN τόνισε ότι οι στιγμές ήταν «πολύ τρομακτικές» και συνέχισε λέγοντας πως «είναι η  πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου και βγαίνεις έξω και ακούς τις πολεμικές σειρήνες».

«Είχαμε σχεδιάσει να παντρευτούμε στις 6 Μαΐου και να κάνουμε μια γιορτή σε ένα εστιατόρια με μία πολύ όμορφη βεράντα που είχε θέα τον ποταμό Δνείπερο. Θα ήμασταν μόνο εμείς, τα φώτα και το ποτάμι», επεσήμανε ακόμη. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μία διαδήλωση στο Κίεβο το 2019 και αποφάσισαν να παντρευτούν γιατί δεν είναι σίγουροι για το μέλλον τους. «Η κατάσταση είναι δύσκολη. Θα παλέψουμε για τη γη μας», δήλωσε η Arieva και πρόσθεσε πως «ίσως μπορεί να πεθάνουμε, και απλά θελαμε να είμαστε μαζί πριν από όλα αυτά».

Λίγη ώρα μετά το τέλος της τελετής δήλωσαν εθελοντές  και πήραν τα όπλα που τους έδωσε η αρμόδια υπηρεσίας Άμυνας της Ουκρανίας. «Πρέπει να προστατέψουμε τη χώρα μας. Πρέπει να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και τη γη στην οποία ζούμε», δήλωσε η 21χρονη. Ακόμη είπε ότι δεν γνωρίζει ποια καθήκοντα θα τους ανατεθούν. «Ίσως μας δώσουν εξοπλισμό για να πολεμήσουμε. Ίσως βοηθήσουμε σε κάποιο άλλο κομμάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Περιγράφοντας τον σύζυγό της υποστήριξε ότι είναι «ο πιο στενός μου φίλος πάνω στη Γη» και συμπλήρωσε πως κάποια στιγμή ελπίζει να γιορτάσουν το γάμο τους. «Μόλις φύγουν οι Ρώσοι από τη χώρα μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να γιορτάσουμε κανονικά», τόνισε η Yaryna.

«Ελπίζω μόνο ότι όλα θα πάνε καλά και θα έχουμε τη Γη μας, θα έχουμε τη χώρα μας ασφαλή και ευτυχισμένη χωρίς τη ρωσική παρουσία», κατέληξε η 24χρονη.





Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με τεθωρακισμένα σήμερα στο Κίεβο προβλέπουν Ουκρανοί αξιωματούχοι - «Η πιο δύσκολη μέρα του πολέμου»

Άνοδος 2% στην τιμή του πετρελαίου, πάνω από τα 100 δολάρια παραμένει το μπρεντ

Ο Σον Πεν βρίσκεται στην Ουκρανία για να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ρωσική εισβολή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης