Τενεσί: Γυναίκα έκανε σεξ με 9 ανήλικους μαθητές δίνοντάς τους για αντάλλαγμα... ηλεκτρονικά τσιγάρα!

Τενεσί: Γυναίκα έκανε σεξ με 9 ανήλικους μαθητές δίνοντάς τους για αντάλλαγμα... ηλεκτρονικά τσιγάρα!

Η υπόθεση έχει σοκάρει τους κατοίκους της μικρής πόλης στο Τενεσί όπου «δρούσε» η 38χρονη Μελίσα Μπλερ

atmistes
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης του Τενεσί από τη δράση μιας 38χρονης συμπολίτισσάς τους, η οποία φέρεται να έκανε σεξ με τουλάχιστον εννέα ανήλικους μαθητές της περιοχής, προσφέροντάς τους διάφορα υλικά ανταλλάγματα, όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Σύμφωνα με τη New York Post που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ, η 38χρονη Μελίσα Μπλερ συνελήφθη την περασμένη Τρίτη και αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών για αποπλάνηση και sex trafficking μέσω της αγοράς σεξουαλικών υπηρεσιών από ανήλικους.

Υπάρχουν τουλάχιστον εννέα επιβεβαιωμένα θύματα της αδίστακτης γυναίκας το χρονικό διάστημα από την άνοιξη του 2020 μέχρι τα τέλη του 2021, δήλωσε ο Σερίφης της Κομητείας Μακμίν στην πόλη Ένγκλγουντ. Γονείς είπαν στον τοπικό σταθμό WTVC-TV ότι η Μπλερ προσέγγιζε τα αγόρια που την ενδέφεραν (τα οποία ήταν από 14- έως 17 ετών) και τους προσέφερε διάφορα υλικά ανταλλάγματα για τις ερωτικές τους υπηρεσίες, όπως ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Οι Αρχές θεωρούν πολύ πιθανό να υπάρχουν και άλλα θύματα, γράφει η νεοϋορκέζικη εφημερίδα.

Η αστυνομία του Ένγκλγουντ, μιας μικρής πόλης μερικές δεκάδες χιλιόμετρα βόρεια από την Τσατανούγκα, ξεκίνησαν να ερευνούν την Μπλερ εξαιτίας μιας ανώνυμης επιστολής που έλαβε ο διευθυντής του σχολείου όπου φοιτούσαν οι μαθητές. Η 38χρονη δεν είναι καθηγήτρια ούτε εργαζόμενη στο σχολείο, ωστόσο συμμετείχε σε κάποιον σχολικό σύλλογο για τη συγκέντρωση κονδυλίων μέσω εράνων προτού το δικό της παιδί αλλάξει σχολείο.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την γκάμα των συναισθήματων που νιώθουμε αυτή τη στιγμή, κανένα από τα οποία δεν είναι καλό» δήλωσε υπό καθεστώς ανωνυμίας η μητέρα ενός από τα θύματα της Μπλερ. «Ο κόσμος εστιάζει συνήθως στον δράστη και ξεχνά την αρνητική επίδραση που έχουν αυτά τα συμβάντα στις οικογένειες», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Η Μπλερ αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων και πρόκειται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο τις 28 Φεβρουαρίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά ξανά η δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου το 2017

Οι λέσχες μπαίνουν στα γραφεία των ΠΑΕ- Τέλος οι αναστολές για οπαδική βία

Τέταρτη ημέρα αγωνίας για τους 10 αγνοούμενους στο Euroferry Olympia - Συνεχίζονται οι έρευνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης