Αυστρία: Ραδιοτηλεοπτικός σταθμός κληρώνει αυτοκίνητα και σπίτια μόνο για εμβολιασμένους

Αυστρία: Ραδιοτηλεοπτικός σταθμός κληρώνει αυτοκίνητα και σπίτια μόνο για εμβολιασμένους

Από ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέχρι προκάτ σπίτια τα έπαθλα που προσφέρει ο «ORF»  -  Στην κλήρωση συμμετέχουν μόνο οι εμβολιασμένοι ή όσοι πρόκειται να εμβολιαστούν

austria_pandemic
Την ώρα που ο Αυστριακός Καγκελάριος, Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ, δηλώνει ότι οι πολίτες δεν έχουν μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις για να δικαιολογήσει την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού που θα τεθεί σε ισχύ από 1ης Φεβρουαρίου του 2022, ραδιοτηλεοπτικός σταθμός κληρώνει ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σπίτια μόνους για εμβολιασμένους.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», για να παρακινήσει τους συμπολίτες του που παραμένουν δύσπιστοι απέναντι στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός «ORF» σκέφθηκε έξυπνα.

Κληρώνει προκατασκευασμένα σπίτια και αυτοκίνητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων, μόνο που στην κλήρωση μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ή έχουν προγραμματίσει να εμβολιαστούν.

Το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA μεταδίδει ότι, τα άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω που ζουν στην Αυστρία κι έχουν εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστούν κατά της Covid-19 από την 1η Οκτωβρίου έως τις 20 Δεκεμβρίου έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, περίπου το 65% του πληθυσμού στην Αυστρία είναι πλήρως εμβολιασμένο κατά της COVID-19, ποσοστό από τα χαμηλότερα ποσοστά στη Δυτική Ευρώπη.


Ειδήσεις σήμερα

«Ελάτε στα συγκαλά σας!» λέει το Βερολίνο στο Λονδίνο για τις κόντρες του Brexit

Ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα από νέου τύπου υποψήφιο μονοδοσικό γερμανικό εμβόλιο πεπτιδίων

Στην Άγκυρα αύριο ο πρίγκιπας διάδοχος του Αμπού Ντάμπι - «Είχε χρηματοδοτήσει το πραξικόπημα του 2016» σύμφωνα με τους Τούρκους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης