Η Μελάνια Τραμπ είχε απολύσει γκέι εργαζόμενο του Λευκού Οίκου γιατί είχε «ντροπιαστικές» αναρτήσεις στα social

Η Μελάνια Τραμπ είχε απολύσει γκέι εργαζόμενο του Λευκού Οίκου γιατί είχε «ντροπιαστικές» αναρτήσεις στα social

Όσα αναφέρει η πρώην γραμματέας Τύπου, Στέφανι Γκρίσαμ, σε απομνημονεύματά της 

melania9
Τα απόνερα της σκοταδιστικής, προς τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, πολιτικής της προηγούμενης διακυβέρνησης των ΗΠΑ φτάνουν μέχρι σήμερα στα φώτα της δημοσιότητας.  Πρώην βοηθός του Λευκού Οίκου κατήγγειλε ότι το γραφείο της Μελάνια Τραμπ απέλυσε γκέι υπάλληλο.

Καθώς εργαζόταν στον Λευκό Οίκο το 2018, η πρώην γραμματέας Τύπου, Στέφανι Γκρίσαμ γράφει σε απομνημονεύματά της με τίτλο «Τι είδα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» ότι ένας φίλος της μέσα στη διοίκηση απολύθηκε λόγω ενός «ζητήματος με την άδεια ασφαλείας του».

Το ανώνυμο άτομο «απομακρύνθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από τον Λευκό Οίκο από μια γυναίκα που δούλευε στο HR ακολουθούμενο από έναν ένοπλο πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών».

Η Γκρίσαμ ισχυρίζεται ότι έμαθε αργότερα πως ο υπάλληλος απολύθηκε λόγω του προφίλ που είχε στο Grindr. «Όποιος καθόριζε το πλαίσιο ασφαλείας φαίνεται ότι έπεσε πάνω στον λογαριασμό του στο Grindr και αποφάσισε ότι ορισμένα από τα πράγματα βρίσκονταν εκεί ήταν "ντροπιαστικά" για την ίδια την κα Τραμπ», γράφει η Γκρίσαμ.

Αν και δεν κατηγόρησε ευθέως για την απόλυσή του εργαζομένου τον πρώην αρχηγό του επιτελείου, Τζον Κέλι, η Γκρίσαμ έγραψε ότι η σχέση του με την υπόλοιπη ομάδα επιδεινώθηκε μετά από αυτό το συμβάν.

«Αν το άτομο απομακρύνθηκε μόνο και μόνο επειδή είναι γκέι και επειδή είχε λογαριασμό στο Grindr, τότε αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος», συνέχισε η Γκρίσαμ, εμπλέκοντας μάλιστα ευθέως τη Μελάνια Τραμπ για τη φερόμενη αδιαφορία της μπροστά στο όλο θέμα.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Επιστροφή στην προ πανδημίας εποχή για 6,2 εκατομμύρια εμβολιασμένους πολίτες

Οι αποφυλακίσεις, ο Πάσσαρης και η 17Ν: Το έργο της Αδελφότητας στη Θεσσαλονίκη όπου πέθαναν δύο μοναχές από κορωνοϊό

Μοντέλο του OnlyFans: Εμβολιαστείτε και σας στέλνω γυμνές μου φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης