Ιαπωνία: Αποφασισμένη να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες «αυτό το καλοκαίρι»
Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Γιοσιχίντε Σούγκα επανέλαβε από τον Λευκό Οίκο την απόφαση της χώρας του να γίνουν φέτος οι Ολυμπιακοί Αγώνες, παρά την πανδημία
ΗΙαπωνία είναι αποφασισμένη να ανακόψει την έξαρση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και να διεξαγάγει στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, από τον Ιούλιο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες«με κάθε ασφάλεια», τόνισε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Γιοσιχίντε Σούγκα το βράδυ της Παρασκευής (τοπική ώρα· τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ώρα Ελλάδας), στο πλαίσιο της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο.
«Εξέφρασα στον (αμερικανό) πρόεδρο (Τζο Μπάιντεν) την αποφασιστικότητά μου να οργανώσουμε τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αυτό το καλοκαίρι», τόνισε ο κ. Σούγκα, προσθέτοντας πως η διοργάνωση αποτελεί «σύμβολο της παγκόσμιας ενότητας».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.