Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας εξέφρασε την άποψη ότι η πολιτική της άσκησης πιέσεων και της επιβολής κυρώσεων που «έχει επιλέξει η αμερικανική κυβέρνηση, δεν έχει καμία πιθανότητα επιτυχίας»
Η αντιπαράθεση ΗΠΑ-Ρωσίαςέπιασε πάτο», αλλά η Μόσχα ευελπιστεί ότι θα υπερισχύσει παρόλα αυτά η λογική στην Ουάσιγκτον, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
«Από την μία, η αντιπαράθεση έπιασε πάτο. Από την άλλη, στα βάθη της ψυχής υπάρχει η ελπίδα , ότι όλοι ως ενήλικες αντιλαμβάνονται τους κινδύνους, που σχετίζονται με την καλλιέργεια της περαιτέρω έντασης… Παρόλα αυτά, πιστεύω, ότι θα υπερισχύσει η φρόνηση» δήλωσε ο Λαβρόφ.
Παράλληλα ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας εξέφρασε την άποψη ότι η πολιτική της άσκησης πιέσεων και της επιβολής κυρώσεων που έχει επιλέξει η αμερικανική κυβέρνηση, δεν έχει καμία πιθανότητα επιτυχίας.
Κατά την άποψη του Λαβρόφ, σοβαρός διάλογος μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ δεν μπορεί να γίνει όσο η Ουάσιγκτον συνεχίζει να κατηγορεί την Μόσχα ως υπεύθυνη για τις συνέπειες της δικής της απερίσκεπτης πολιτικής.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.