Λαβρόφ: H αντιπαράθεσή μας με τις ΗΠΑ έπιασε πάτο

Λαβρόφ: H αντιπαράθεσή μας με τις ΗΠΑ έπιασε πάτο

Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας εξέφρασε την άποψη ότι η πολιτική της άσκησης πιέσεων και της επιβολής κυρώσεων που «έχει επιλέξει η αμερικανική κυβέρνηση, δεν έχει καμία πιθανότητα επιτυχίας»

Screenshot_2021-04-01_at_5_28_14_PM
Η αντιπαράθεση ΗΠΑ-Ρωσίας έπιασε πάτο», αλλά η Μόσχα ευελπιστεί ότι θα υπερισχύσει παρόλα αυτά η λογική στην Ουάσιγκτον, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

«Από την μία, η αντιπαράθεση έπιασε πάτο. Από την άλλη, στα βάθη της ψυχής υπάρχει η ελπίδα , ότι όλοι ως ενήλικες αντιλαμβάνονται τους κινδύνους, που σχετίζονται με την καλλιέργεια της περαιτέρω έντασης… Παρόλα αυτά, πιστεύω, ότι θα υπερισχύσει η φρόνηση» δήλωσε ο Λαβρόφ.

Παράλληλα ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας εξέφρασε την άποψη ότι η πολιτική της άσκησης πιέσεων και της επιβολής κυρώσεων που έχει επιλέξει η αμερικανική κυβέρνηση, δεν έχει καμία πιθανότητα επιτυχίας.

Κατά την άποψη του Λαβρόφ, σοβαρός διάλογος μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ δεν μπορεί να γίνει όσο η Ουάσιγκτον συνεχίζει να κατηγορεί την Μόσχα ως υπεύθυνη για τις συνέπειες της δικής της απερίσκεπτης πολιτικής.

Ειδήσεις σήμερα 

Τραγωδία στην Ερέτρια: 20.000 Volt σκότωσαν ακαριαία τους τρεις εργαζόμενους 

Κορωνοϊός - Λαμία: Πάνω από 50 νεοσύλλεκτοι στρατιώτες στο ΚΕΥΠ βρέθηκαν θετικοί 

Όταν η Σάρον Στόουν ήρθε στην Ελλάδα: «Σκόνες», φλερτ με την γραμματέα και ο σωματοφύλακας που δεν της έκανε τα καπρίτσια 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης