Όταν η Σάρον Στόουν ήρθε στην Ελλάδα: «Σκόνες», φλερτ με την γραμματέα και ο σωματοφύλακας που δεν της έκανε τα καπρίτσια

Όταν η Σάρον Στόουν ήρθε στην Ελλάδα: «Σκόνες», φλερτ με την γραμματέα και ο σωματοφύλακας που δεν της έκανε τα καπρίτσια

Την ώρα που το Διαδίκτυο έχει γεμίσει από αποκαλύψεις που αφορούν στη ζωή της, το protothema.gr γυρίζει πίσω στο χρόνο και σας προσφέρει μια γεύση από τις... αθέατες μέρες και νύχτες της Σάρον Στόουν στην Ελλάδα

sharon33
Η Σάρον Στόουν, το απόλυτο sex symbol της εποχής μας, μπορεί να πήρε το όπλο της και να πυροβολεί την οικογένειά της, παραγωγούς, σκηνοθέτες και όποιον στάθηκε με «περίεργο» τρόπο στο διάβα της, ωστόσο έχουμε να θυμόμαστε πολλά κι εμείς από εκείνην και τον ερχομό της στην Ελλάδα. Ένα ταξίδι που ταυτίστηκε με κοτρώνες, σκόνες, ναρκωτικά και πολλά καπρίτσια.

Πάμε πολλές δεκαετίες πριν. Ο γνωστός κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης σχεδιάζει να ανοίξει το πρώτο κατάστημα του διάσημου ιταλικού οίκου κοσμημάτων Bvlgari στην Ελλάδα. Μαθαίνει από μια φίλη του, αντιπρόσωπο ρούχων ότι την ίδια εποχή σχεδιάζει να έρθει η Σάρον Στόουν στη χώρα μας. Την πείθει να συνδυάσει τον ερχομό της και με το opening του πρώτου Αθηναϊκού Bvlgari. Για να την δελεάσει δε ακόμη περισσότερο, της προτείνει να έρθει στην χώρα μας μέσω ιδιωτικού lear jet το οποίο ανήκει σε γνωστό Ελληνα επιχειρηματία. Ο επιχειρηματίας αυτός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Θεοχαράκη.

Ο Κώστας Καίσαρης της κανονίζει να μείνει μαζί με την γραμματέα της στην σουίτα του Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Το βράδυ των εγκαινίων μπαίνει αγέρωχη και εκθαμβωτική μέσα στο νέο κατάστημα. Κάθεται σε μια πολυθρόνα και ζητά να της δείξουν τα πιο ακριβά κοσμήματα της συλλογής. Κόσμος συνωστίζεται για μια φωτογραφία μαζί της αλλά εκείνη έχει ζαλιστεί από τις πανάκριβες πέτρες ενός κολιέ. Δίπλα της βρίσκεται ο Κώστας Καίσαρης από την μια πλευρά και ο Paolo Bulgari από την άλλη. Τρελαίνεται με ένα κομμάτι που στοιχίζει εκατομμύρια. Δείχνει ότι το θέλει και χαμογελά με νάζι στους δύο άνδρες. Εκείνοι γοητευμένοι από το σεξαπίλ της είναι έτοιμοι να της το χαρίσουν. Να της χαρίσουν ένα από τα πλέον ακριβά κομμάτια της συλλογής! Μέχρι που στην μέση μπαίνει ο Βασίλης Καίσαρης, δεξί χέρι του πατέρα του, με ηγετική θέση στον οίκο και λέει «Κυρία Στόουν χαιρόμαστε που σας αρέσει το κόσμημα Bvlgari. Αν το επιθυμείτε… η τιμή του είναι τόσα εκατομμύρια». Εκείνη βγάζει το μπλοκ των επιταγών της και χωρίς δεύτερη σκέψη το αγοράζει.

167460591_279466290286669_8437152603977409795_n


Λίγη ώρα μετά, ακολουθεί τρελό πάρτι με αφορμή το οpenning σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Αγίου Κοσμά. Oλα τα βαριά ονόματα του ελληνικού επιχειρείν αλλά και της κοσμικής ζωής του τόπου, είναι παρόντα. Η Ελλάδα ζει το απόλυτο γκλάμουρ της κοσμικότητας με καλεσμένη την κυρία «Βασικό ένστικτο». Ο Κώστας Καίσαρης θυμάται: «Ολοι οι επιχειρηματίες με εκλιπαρούσαν να κάτσουν έστω και για πέντε λεπτά μαζί της. Θυμάμαι τον Μίνω (Κυριακού) που μου ζήτησε να του την γνωρίσω. 1600 άτομα καλεσμένοι, περπατούσαν δυό και τρία χιλιόμετρα με τα πόδια, προκειμένου να φτάσουν στον κυρίως χώρο. Τέτοιος συνωστισμός!».

Μέχρι τελευταία στιγμή εκείνη δεν είχε εμφανιστεί στο πάρτι. Ηταν στην σουίτα και σύμφωνα με κάποιους ερωτοτροπούσε με την κοκκινομάλα γραμματέα της. Τότε οι διοργανωτές έβαλαν έναν οδηγό να την απειλήσει ότι ή έρχεται ή το θέμα λύνει η ελληνική μαφία. Τελικά πήγε στο πάρτι συνοδευόμενη από την γραμματέα της, επιβεβαιώνοντας εκείνους που έλεγαν ότι η μεταξύ τους σχέση είναι κάτι περισσότερο από φιλική. Εκανε show αρπάζοντας με βουλιμία τις γραβάτες από τους λαιμούς των καλεσμένων, ενθουσίασε τους άνδρες και αφού είχε καταναλώσει ό,τι σαμπάνια υπήρχε, έφυγε. Μόνο που μαζί της μέσα στη λίμο είχε αυτή την φορά και έναν πανέμορφο σωματοφύλακα. Της άρεσε, τον τράβηξε από τον γιακά και τον ανάγκασε να καθίσει με το ζόρι, πλάι της, στο πίσω κάθισμα. Από την μια η γραμματέας, από την άλλη ο σωματοφύλακας. Ερωτοτροπούσε και με τους δύο. Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν και κάποιες γραμμές άσπρης σκόνης. Εκείνος δεν ήξερε το πώς γίνεται η χρήση. Ανοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και τον πέταξε έξω. Στην ερημιά. Εκείνος επέστρεψε περπατώντας στην Αθήνα, μετά από αρκετές ώρες.

Η Σάρον Στόουν μπορεί να καταγγέλλει στην βιογραφία της διάφορους, ένα όμως είναι σίγουρο: Δεν είναι όμως και το καλύτερο κορίτσι του κόσμου.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σε λειτουργία από σήμερα τα δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα σε Ελληνικό και Περιστέρι

Απόλυτη ασφυξία στα νοσοκομεία - Ρεκόρ στις εισαγωγές - Ελπίδες από self test και εμβολιασμούς

Πώς θα προκύψουν οι 200.000 νέες θέσεις εργασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης