Συρία: Τουλάχιστον 21 στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα

Συρία: Τουλάχιστον 21 στρατιώτες σκοτώθηκαν σε ενέδρα

Οι ένοπλοι επιτέθηκαν σε δύο στρατιωτικά φορτηγά και σε δύο μικρά λεωφορεία που μετέφεραν στρατιώτες του συριακού καθεστώτος, κοντά στο χωριό Μζιρίμπ

2211378
Τουλάχιστον 21 στρατιώτες του συριακού καθεστώτος σκοτώθηκαν σήμερα, σε ενέδρα που τους έστησαν ένοπλοι στην επαρχία Ντεράα, στη νότια Συρία, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το κρατικό πρακτορείο SANA έκανε λόγο για «τρομοκρατική επίθεση» εναντίον ενός λεωφορείου που μετέφερε στρατιώτες. Δεν διευκρίνισε όμως τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών.

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, οι ένοπλοι επιτέθηκαν σε δύο στρατιωτικά φορτηγά και σε δύο μικρά λεωφορεία που μετέφεραν στρατιώτες, κοντά στο χωριό Μζιρίμπ. Από την επίθεση αυτή σκοτώθηκαν 21 στρατιώτες και άλλοι 7 τραυματίστηκαν.

Το απόσπασμα του στρατού πήγαινε να συλλάβει έναν πρώην διοικητή των ανταρτών, ο οποίος καταζητείται από τη Δαμασκό και κατηγορείται για μια πολύνεκρη επίθεση εναντίον αστυνομικών, πέρσι, σημείωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου, Ράμι Άμπντελ Ραχμάν. Οι ένοπλοι έδρασαν κατ’ αυτόν τον τρόπο για να εμποδίσουν τη σύλληψή του, εξήγησε.

Ειδήσεις σήμερα
Κορωνοϊός: Στα 1.533 τα νέα κρούσματα - 605 οι διασωληνωμένοι, 59 θάνατοι 

Θεοδωρίδου: Ανοίγουν τα ραντεβού των εμβολιασμών για τα άτομα με νοσήματα υψηλού κινδύνου 

Θεμιστοκλέους: Στο 85% η προσέλευση των πολιτών για το εμβόλιο της AstraZeneca 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης