Μοντέλο του OnlyFans καταγγέλλει: Καθολικό σχολείο απέβαλε τα 3 παιδιά μου λόγω της καριέρας μου

Μοντέλο του OnlyFans καταγγέλλει: Καθολικό σχολείο απέβαλε τα 3 παιδιά μου λόγω της καριέρας μου

Θύμα bullying από συντηρητικά μέλη της κοινότητάς της δηλώνει η 44χρονη μητέρα από το Σακραμέντο

point
Θύμα bullying από μέλη της κοινότητας όπου ζει στην πόλη Σακραμέντο της Καλιφόρνια δηλώνει μια 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία πουλάει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της στην πλατφόρμα OnlyFans με τη σύμφωνη γνώμη (ενίοτε και τη συμμετοχή) του συζύγου της.

Σύμφωνα με την Κρίσταλ Τζάκσον (που είναι γνωστή στο OnlyFans ως «Τίφανι Ποιντέξτερ» ή «Κυρία Ποιντέξτερ») από τότε που έγινε γνωστή η μυστική της καριέρα μερικούς μήνες πριν, γονείς των συμμαθητών των παιδιών της έχουν εξαπολύσει έναν άγριο πόλεμο εναντίον της, τυπώνοντας το ακατάλληλο υλικό και διακινώντας το στην κοινότητα, σε μια προσπάθεια να στιγματιστεί η ίδια και η οικογένειά της.

Οι «διώκτες» της έφτασαν μάλιστα και στο σημείο να τυπώσουν γυμνές φωτογραφίες της, να τις βάλουν σε ένα φάκελο και να τις στείλουν στη διευθύντρια του καθολικού δημοτικού σχολείου όπου φοιτούν τα τρία της παιδιά, ζητώντας να αποβληθούν. 



Αν και αρχικά η διευθύντρια ήθελε να κρατήσει ουδέτερη στάση, φαίνεται πως η πίεση που δέχθηκε από συντηρητικούς γονείς και η δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση (αφού η 44χρονη έχει μιλήσει σε πολλά τοπικά ΜΜΕ για τον «πόλεμο» που δέχεται) είχαν ως αποτέλεσμα να υποκύψει σε αιτήματα μελών της κοινότητας και να αποβάλει τα τρία μικρά παιδιά απο το σχολείο.

Κλείσιμο


Το τοπικό κανάλι CBS 13 του Σακραμέντο δημοσιεύει το email που εστάλη από τη διεύθυνση του σχολείου στην οικογένεια Τζάκσον, όπου αναφέρεται ότι «η επιδίωξη από μεριάς σας της δημόσιας αντιπαράθεσης προκειμένου να προωθήσετε τη σελίδα σας με περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αξίες που θέλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους μαθητές μας».



Η 44χρονη δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την επικερδή της καριέρα στο OnlyFans, που της αποφέρει - σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ίδια - περίπου 150.000 δολάρια τον μήνα. Όπως είπε στο CBS 13, μετά την άδικη απόφαση του Sacred Heart Parish School αναζητά άλλο καθολικό σχολείο για να στείλει τα παιδιά της, ωστόσο ανησυχεί μήπως η επισκοπή έχει βάλει πλέον το όνομα της οικογένειας στη «μαύρη λίστα».

Μιλώντας στο τοπικό δίκτυο, η 44χρονη εξήγησε πως γεννήθηκε η καριέρα της στο OnlyFans ως «Κυρία Ποιντέξτερ» πριν από έναν περίπου χρόνο. Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια και ο άντρας της θέλησαν να «ζωντανέψουν» λιγάκι τη σχέση τους, ποστάροντας κάποιες τολμηρές φωτογραφίες τους στο Reddit.

Η ανάρτησή τους είχε πολύ θετική ανταπόκριση και κάποιος τους ρώτησε «γιατί δεν κάνετε ένα προφίλ στο OnlyFans;». Έναν χρόνο αργότερα, κάτι που ξεκίνησε ως κρυφό χόμπι εξελίχθηκε σε άκρως επικερδή καριέρα για την 44χρονη γυναίκα, που πλασάρει το look της «σέξι soccer mom» με μεγάλη επιτυχία.



Δείτε βίντεο: Μοντέλο του OnlyFans καταγγέλλει: Καθολικό σχολείο απέβαλε τα 3 παιδιά μου λόγω της καριέρας μου
Μοντέλο του OnlyFans καταγγέλλει: Καθολικό σχολείο απέβαλε τα 3 παιδιά μου λόγω της καριέρας μου


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμοί, κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις και στην Κύπρο: Καταγγέλλουν από προπονητές μέχρι... μητροπολίτη!

Προκαλεί και πάλι η Τουρκία: Βγάζει 87 πλοία σε Αιγαίο και Μεσόγειο για την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα»

Βίντεο: Κι άλλο Boeing 777 είχε εμφανίσει πρόβλημα μετά την απογείωση τον Δεκέμβριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης