Την αποτελεσματικότητα του εμβολίου έναντι του νέου κορωνοϊού που αναπτύσσουν από κοινού Pfizer και BioNTech, χαιρέτισε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
«Άνοδος του χρηματιστηρίου. Εν αναμονή του εμβολίου το οποίο φαίνεται να είναι κατά 90% αποτελεσματικό. Τι υπέροχα νέα!» ανέφερε στο μήνυμά του στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
STOCK MARKET UP BIG, VACCINE COMING SOON. REPORT 90% EFFECTIVE. SUCH GREAT NEWS!
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.