Σουλτανάτο Μπρουνέι: Πέθανε μυστηριωδώς ο 38χρονος κοσμοπολίτης πρίγκιπας Αζίμ

Σουλτανάτο Μπρουνέι: Πέθανε μυστηριωδώς ο 38χρονος κοσμοπολίτης πρίγκιπας Αζίμ

Πληροφορίες από το μουσουλμανικό κρατίδιο της Νοτιοανατολικής Ασίας αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας Αζίμ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο για μεγάλο διάστημα

prince
Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες απεβίωσε ο πρίγκιπας Αζίμ, μόλις στα 38 του χρόνια. Ως μέλος της μοναρχικής οικογένειας του ζάπλουτου -ένεκα κολοσσιαίων αποθεμάτων πετρελαίου- σουλτανάτου, ο Αζίμ ήταν δισεκατομμυριούχος αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός στην παγκόσμια αφρόκρεμα της showbiz. Ενώ το Μπρουνέι βυθίζεται σε 7ημερο εθνικό πένθος, εξ αφορμής του θανάτου του, στα ΜΜΕ κυκλοφορούν φωτογραφίες του τεθνεώτος πρίγκιπος από τα κατά καιρούς πάρτι τα οποία διοργάνωνε. Ο ίδιος απεικονίζεται ευτυχής, περιστοιχισμένος από διασημότητες πρώτης γραμμής, όπως ο Μάικλ Τζάκσον, η Πάμελα Άντερσον, η Μαράια Κάρεϊ, η Ναόμι Κάμπελ και πολλοί άλλοι.
pr3

Κατά τις επίσημες ανακοινώσεις από τα ανάκτορα του Μπρουνέι, ο πρίγκιπας Χατζή «Αμπντούλ» Αζίμ απεβίωσε το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου. Η αιτία θανάτου δεν ανακοινώνεται. Ωστόσο, πληροφορίες από το μουσουλμανικό κρατίδιο της Νοτιοανατολικής Ασίας αναφέρουν ότι ο πρίγκηπας Αζίμ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο για ένα μεγάλο διάστημα έως ότου εν τέλει αποδημήσει.

Brunei's Prince Azim dies at age 38

Κλείσιμο
Ο Αζίμ ήταν ο δευτερότοκος γιος του Σουλτάνου Χασανάλ Μπολκίαχ, του δια βίου ηγέτη του Μπρουνέι και ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Βάσει της ιεραρχίας εντός της μοναρχικής δυναστείας, ο Αζίμ ήταν ο 4ος στη σειρά της διαδοχής για το θρόνο του Μπρουνέι.
Hassanal_Bolkiah
Σουλτάνος Χασανάλ Μπολκιάχ

Πέρασε τα μαθητικά του χρόνια στα καλύτερα σχολεία της Σιγκαπούρης και συνέχισε τις σπουδές του σε στρατιωτική ακαδημία της Βρετανίας. Παρόλ' αυτά προτίμησε να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του θεάματος, χρηματοδοτώντας κινηματογραφικές παραγωγές, όπως το φιλμ «You are not you» με πρωταγωνίστρια τη Χίλαρι Σουάνκ.
amirsd
Ο πρίγκιπας Αζίμ με τον Μάικλ Τζάκσον

Ο Αζίμ ήταν ένας ιδιαίτερα εξωστρεφής και κοινωνικός νέος, ο οποίος απέκτησε εύκολα διασυνδέσεις με την ελίτ των celebrities, τους οποίους και επεδίωκε να συναναστρέφεται όσο πιο τακτικά γινόταν.

Ορισμένοι εξ αυτών, καθώς και πλήθος πολιτικών ηγετών από την Ασία εξέφρασαν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του συμπαθούς και κοσμοπολίτη πρίγκιπα Αζίμ.
Azim01


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανός σκότωσε με 11 μαχαιριές την Ισπανίδα σύζυγό του αφού έκαναν σεξ στην πολυτελή βίλα τους

Ο πόλεμος της τρίχας για Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου: Από τον γάμο, στο διαζύγιο και τα εξώδικα

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο στην Ρόδο: «Βογκούσε σαν να έκανε σεξ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης