Πάνος Καλλίτσης - Έλενα Χριστοπούλου: Ο πόλεμος της τρίχας - Από τον γάμο, στο διαζύγιο και τα εξώδικα

Πάνος Καλλίτσης - Έλενα Χριστοπούλου: Ο πόλεμος της τρίχας - Από τον γάμο, στο διαζύγιο και τα εξώδικα

Αρχή του τέλους η αγωγή της Χριστοπούλου που διεκδικεί 205.500 ευρώ και κατηγορεί τον πρώην της ως τσιγκούνη έχοντας ως μάρτυρες, μεταξύ άλλων, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Μαρία Ηλιάκη

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
kallitsis-xristopoyloy-arthro
Ο Βόλφγκανγκ Γκαίτε είχε γράψει ότι «ο έρωτας είναι κάτι ιδεώδες και ο γάμος κάτι πραγματικό. Η σύγχυση του ιδεώδους με το πραγματικό δεν μένει ποτέ ατιμώρητη». Η ρήση του Γερμανού φιλοσόφου φαίνεται να ταιριάζει πολύ στον γάμο του κομμωτή Πάνου Καλλίτση και της booker Ελενας Χριστοπούλου. Εναν γάμο που το τελευταίο διάστημα παραπέμπει στον κινηματογραφικό «Πόλεμο των Ρόουζ», μια ταινία στην οποία ο Μάικλ Ντάγκλας και η Κάθλιν Τέρνερ προσπαθούν να εξοντώσουν ο ένας τον άλλον μετά τον χωρισμό τους.

Εναν χωρισμό που ξεκίνησε αθόρυβα χωρίς λεπτομέρειες και μετά κρεμάστηκε στα μανταλάκια της δημοσιότητας, για να βγει προς τα έξω μια σύγκρουση που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά. Αυτά δηλαδή που τροφοδοτούν τις gossip εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης με αναπαραγωγές και ενίοτε νέες δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Μόνο που εκτός από τους δύο πρώην στην υπόθεση έχουν μπλεχτεί και έτεροι celebrities όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλιάκη, αμφότερες με την πλευρά της Ελενας Χριστοπούλου.

Στις δύο τηλεπαρουσιάστριες μάλιστα μαζί με την κριτή του «My Style Rocks», τη μητέρα της και μια φίλη της ασκήθηκε από τον Πάνο Καλλίτση ποινική δίωξη για απόπειρα απάτης. Αυτή ήταν η απάντηση του κομμωτή στην αγωγή που είχε καταθέσει η πρώην σύζυγός του στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τον Απρίλιο του 2018, με την οποία ζητούσε αυτά που πιστεύει ότι δικαιούται, μεγάλο μέρος των οποίων ήταν κατατεθειμένο σε τραπεζική θυρίδα. Την ίδια στιγμή φίλοι, γνωστοί του πρώην ζευγαριού και όλη η Ελλάδα, λόγω τηλεόρασης και άλλων ΜΜΕ, βλέπουν δύο ανθρώπους που κάποτε αγαπήθηκαν να έχουν βγάλει τα μαχαίρια και να αλληλοσπαράζονται πάνω στα απομεινάρια της σχέσης.

Δείτε όσα είχε πει πρόσφατα ο Πάνος Καλλίτσης για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του:

Πάνος Καλλίτσης: "Προσπαθώ να έχω μία μη τοξική καθημερινότητα"


Η μάχη, οι απαιτήσεις και η θυρίδα

Κλείσιμο
Η σχέση τους άνθησε το 2012 και μαράθηκε τους πρώτους μήνες του 2017, όταν, σύμφωνα με τον κομμωτή, η πρώην σύζυγός του τού ζήτησε διαζύγιο. Είπε και άλλα στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το συμβάν με τους δύο ενόπλους που εισέβαλαν στο σπίτι του τότε ζευγαριού πριν από τέσσερα χρόνια, όπου και δέχτηκε τρεις σφαίρες προκειμένου να μην κινδυνεύσει η Ελενα Χριστοπούλου.

Κάτι που παραδέχτηκε και η booker για τον πρώην σύζυγό της, όταν κατέθεσε πέρυσι στη δίκη για την συγκεκριμένη υπόθεση, και ενώ είχαν ήδη δει το φως της δημοσιότητας αρκετά στοιχεία για το δύσκολο διαζύγιό της με τον γνωστό κομμωτή. Ο τελευταίος, σύμφωνα με τα όσα είπε στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ελεονώρα Μελέτη, είπε ότι επιθυμούσε συναινετικό διαζύγιο. Το ίδιο φέρεται να επιζητούσε και η Ελενα Χριστοπούλου, όμως κάπου εκεί ένας χωρισμός που έμοιαζε να οδεύει προς ήρεμη λύση πήρε εντελώς διαφορετικό δρόμο. Η Ελενα Χριστοπούλου με αγωγή που κατέθεσε ζητούσε από τον γνωστό κομμωτή την καταβολή συνολικά 205.500 ευρώ.

Η  Έλενα Χριστοπούλου «σπάει» τη σιωπή της: 



Αναλυτικά οι απαιτήσεις της αφορούσαν 50.000 ευρώ που του είχε παραδώσει προς φύλαξη, 35.500 που αντιστοιχούσαν στην αξία κοσμημάτων και λιρών που επίσης του είχε παραδώσει προς φύλαξη, 100.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν στην αξία του ηλεκτρονικού υπολογιστή και των επαγγελματικών και προσωπικών της αρχείων και, τέλος, 20.000 ευρώ που αντιστοιχούσαν στην αξία ρούχων και κοσμημάτων της συλλογής έμπνευσής της με την επωνυμία Electric Soiree και τα οποία, όπως τον κατηγορούσε, δεν της απέδωσε μετά τη διακοπή της συμβίωσής τους. Τα αντικείμενα προς φύλαξη αφορούσαν κοινή θυρίδα του ζευγαριού στη Eurobank, όμως, σύμφωνα με έγγραφο της τράπεζας που ζητήθηκε από τον Πάνο Καλλίτση τον περασμένο Οκτώβριο, αυτός ουδέποτε επισκέφτηκε το συγκεκριμένο κατάστημα κατά το διάστημα που επικαλείται η πρώην σύζυγός του στην αγωγή της, δηλαδή από 1/6/2015 έως και 31/8/2015.

Η μόνη που φέρεται, σύμφωνα με άλλο τραπεζικό έγγραφο, να έχει πάει στην τράπεζα μία φορά είναι η Ελενα Χριστοπούλου στις 24/7/2015, η οποία φέρεται να κατείχε το ένα και μοναδικό κλειδί της θυρίδας. Κάτι που αν ισχύει περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα και την υπόθεση της αγωγής της. Σύμφωνα με αυτή, απαιτεί 100.000 ευρώ για τον υπολογιστή της, ο οποίος περιείχε όλα τα επαγγελματικά και προσωπικά της αρχεία, π.χ. τη λίστα των μοντέλων τα οποία εκπροσωπεί ως booker, έγγραφα που αφορούν επαγγελματικές συμφωνίες, την ηλεκτρονική της αλληλογραφία, το αρχείο της, αλλά και αποθηκευμένες φωτογραφίες και βίντεο. Ολα αυτά δηλαδή που κάθε άνθρωπος έχει στο προσωπικό του laptop και του είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά του, εντός και εκτός της κατοικίας ή του γραφείου του.
kallitsis3432

Η ώρα των καταθέσεων

Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο Πάνος Καλλίτσης, τον οποίο εκπροσωπεί ο δικηγόρος Τέλλος Αγαπηνός, και οι μάρτυρές του κατέθεσαν στον ανακριτή που ερευνά την ποινική δίωξη για απάτη κατά της πρώην συζύγου του, της μητέρας της, μιας φίλης της booker, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Μαρίας Ηλιάκη. Τώρα ακολουθούν οι καταθέσεις των πέντε κυριών -εικάζεται ότι έχουν ξεκινήσει- ώστε ο ανακριτής μετά το τέλος της κύριας ανάκρισης να διαβιβάσει τη δικογραφία στον εισαγγελέα. Ο τελευταίος μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα υποβάλει την πρότασή του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών για να παύσει οριστικά ή προσωρινά η δίωξη ή για να παραπεμφθούν οι κατηγορούμενοι στο ακροατήριο ή για να μην απαγγελθεί κατηγορία εναντίον τους. Μένει να φανεί πόσο καθοριστικές θα αποδειχθούν οι καταθέσεις των πέντε κυριών στα όσα είπαν για τον γνωστό κομμωτή, ότι ήταν «παθολογικά τσιγκούνης, απαξιωτικός και προσβλητικός απέναντι στην Ελενα Χριστοπούλου, ενώ αρνείται να της επιστρέψει διάφορα χρηματικά ποσά και κοσμήματα που της ανήκαν».

Μάλιστα φέρεται να είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστική για το πόσο σφιχτός ήταν με τα χρήματα ο Πάνος Καλλίτσης η ιστορία από μια έξοδό του με την πρώην σύζυγό του και άλλους φίλους για να φάνε σουβλάκια.

Σύμφωνα με μια κυρία της παρέας που συζήτησε το θέμα με φίλες της, αφού έφαγαν ζήτησαν λογαριασμό για να πληρώσουν και ο κομμωτής φέρεται να μάζεψε τα κέρματα που είχαν αφήσει για φιλοδώρημα στο προσωπικό που τους εξυπηρέτησε. Δεν είναι όμως η μόνη ιστορία που κυκλοφορεί για το πολεμικό διαζύγιο δύο ανθρώπων που κάποτε αγαπήθηκαν και ένωσαν τις ζωές τους, υποτίθεται για πάντα, με έναν λαμπερό γάμο. Ο κομμωτής στην τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην κολλητή του φίλη Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι «η Ελενα έφυγε από ένα σπίτι και πήγε σε ένα άλλο», ενώ έκανε αναφορά στη νέα της σχέση με κοινό τους φίλο. Κάτι που η Ελενα Χριστοπούλου φέρεται να θεώρησε χτύπημα κάτω από τη μέση, αφού όταν έφυγε από το κοινό τους σπίτι φιλοξενήθηκε για κάποιο μικρό διάστημα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, ενώ μετά σε μια φίλη της για έξι μήνες, προτού νοικιάσει διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.
kallitsis_main1

Ο πρώην και ο νυν

Η νέα της σχέση με τον Τόλη Κώτση απλώς έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά του διαζυγίου της, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν στενός φίλος του ζευγαριού.

Ο Καλλίτσης φέρεται να ενοχλήθηκε όχι για τη νέα σχέση -αυτό θα συνέβαινε κάποια στιγμή-, αλλά για το ότι ο νυν σύντροφος της Χριστοπούλου είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έκαναν πολύ στενή παρέα, όταν τίποτα δεν σκίαζε τον γάμο τους. Εβγαιναν μαζί συχνά και ο επιχειρηματίας, που διατηρεί αλυσίδα φούρνων, ήταν αυτός που πήγαινε μαζί με την Ελενα Χριστοπούλου να τον δουν στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά το συμβάν με τους ληστές.

Στην εκπομπή της Μελέτη δεν είπε το όνομά του, αλλά τον σκιαγράφησε λέγοντας μάλιστα ότι ο ίδιος δεν θα ακουμπούσε ποτέ την πρώην σύζυγο ενός φίλου του. Ισως αυτό να ήταν κάτι που τον πείραξε πολύ, λένε φίλοι του, τόσο ώστε να αλλάξει στάση όταν του κοινοποιήθηκε η αγωγή με τις εντελώς ανυπόστατες για τον ίδιο απαιτήσεις της γυναίκας που κάποτε ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε. Από τη δική της πλευρά η Ελενα Χριστοπούλου ζητάει αυτά που πιστεύει ότι της ανήκουν, τα προσωπικά της πράγματα δηλαδή και τίποτε άλλο, έχοντας ήδη προχωρήσει τη ζωή της. Τόσο αυτή όσο και οι φίλες της Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Μαρία Ηλιάκη απάντησαν μέσω των δικηγόρων τους στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την κακουργηματική δίωξη.

Αυτό ήταν το τελευταίο μέχρι στιγμής επεισόδιο σε αυτό τον «Πόλεμο των Ρόουζ», στον οποίο οι δύο αντίδικοι διάγουν χωριστούς βίους και δεν είναι αναγκασμένοι να συμβιώνουν κάτω από την ίδια στέγη έχοντας μοιράσει το σπίτι τους στα δύο όπως έκαναν στην ταινία ο Μάικλ Ντάγκλας και η Καθλίν Τέρνερ. Κάτι που θα ήταν μάλλον αδύνατο να ισχύσει στη δική τους περίπτωση...

Ειδήσεις σήμερα:

Αθήνα: «Χοντρές μπίζνες» με κρυφές κάμερες σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία

Αυτοί είναι οι χάρτες για τον κορωνοϊό που έδειξε ο Μητσοτάκης στη Βουλή - «Είμαστε στις καλύτερες θέσεις»

Σε αναστολή αστυνομικός επειδή είπε «Τραμπ 2020» από τα μεγάφωνα του περιπολικού!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης