Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο «Κινγκ Κονγκ Τραμπ» χάνει τη δύναμή του κι ο Μπάιντεν γίνεται «ζόμπι»

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο «Κινγκ Κονγκ Τραμπ» χάνει τη δύναμή του κι ο Μπάιντεν γίνεται «ζόμπι»

«Ο Τραμπ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές έτσι όπως παίζει» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μπάιντεν - Η εφημερίδα «New York Post» στηρίζει Τραμπ

trump_biden
«O Tραμπ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές με τον τρόπο που παίζει...» υποστηρίζει ο Δημοκρατικός πολιτικός του αντίπαλος, Τζο Μπάιντεν κατακεραυνώνοντας τις μεθόδους που υιοθετεί ο Αμερικανός πρόεδρος για να ανανεώσει την θητεία του.

Όπως αναφέρει το CNN, o 77χρονος Τζο Mπάιντεν, σε συνέντευξή του χθες στην τηλεοπτική εκπομπή του CBS «60 minutes», δήλωσε ότι Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να κερδίσει τις εκλογές του 2020, έτσι όπως παίζει...

«Είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους ή τους αντιπάλους που δεν τελειώνουν (τον αγώνα) μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι. Και αισθάνομαι δεισιδαίμονας όταν προβλέπω κάτι άλλο από το να κάνω σκληρό αγώνα», υποστήριξε ο Δημοκρατικός υποψήφιος.

Κι όταν ρωτήθηκε αν ο Τραμπ θα μπορούσε ακόμα να τον νικήσει, είπε: «Νιώθουμε καλά για το πού βρισκόμαστε. Αλλά, ξέρετε, δεν υποτιμώ το πώς παίζει».

Ο Μπάιντεν εξήγησε ότι ο Τραμπ προσπαθεί να καταστήσει παράνομες τις εκλογές» και ότι αυτές οι προσπάθειες είναι «το μόνο που νομίζω ότι έχει κάνει για να διερωτώνται οι ψηφοφόροι αν αξίζει ή όχι να ψηφίσουμε».

Ο Τραμπ, πρόσθεσε ο Μπάιντεν, έχει επανειλημμένως διατυπώσει αμφιβολίες σχετικά με τη νομιμότητα της επιστολικής ψήφου.

«Αυτό που πραγματικά με ικανοποίησε είναι η συντριπτική προσέλευση στις πολιτείες που έχουν ψηφίσει νωρίς», τόνισε ο Δημοκρατικός υποψήφιος.

«Ελπίζω να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με ψηφίζουν γι' αυτό που είμαι»... «Αλλά νομίζω ότι η αντίθεση ανάμεσά μας είναι τόσο έντονη αναφορικά με τις αξίες μας και τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος παρομοιάζει με ζόμπι τον 77χρονο πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, σε διαφημιστικό σποτ που κυκλοφορεί.

Κλείσιμο
Tο σποτ, υπό τον τίτλο: «How To Spot A Zombie: Joe Biden Edition», θα ανέβει σήμερα στο YouTube, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές.

Η διαφήμιση παραθέτει πολλά «ενδεικτικά σημάδια» ότι ένα άτομο είναι ζόμπι, συμπεριλαμβανομένης της «επιθετικής συμπεριφοράς και της λαχτάρας για ανθρώπινη σάρκα», όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Μπάιντεν έχει σαφές προβάδισμα σε πανεθνικό επίπεδο ενώ ο σταρ του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ, τον θεωρεί ως τον «Πρόεδρο όλων των Αμερικανών».

Τις τελευταίες ώρες, ο Τραμπ περιοδεύει στο Μέιν και αύριο μεταβαίνει στη Νεμπράσκα ενώ Μπάιντεν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τη Τζόρτζια.

Στο μεταξύ, στο Τέξας, ο Τζο Μπάιντεν αποκτά προβάδισμα έναντι του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ αλιεύοντας την ψήφο ανεξάρτητων και ισπανόφωνων, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε χθες από την εφημερίδα «The Dallas Morning News» και το Πανεπιστήμιο του Τέξας.

Το προβάδισμα του Μπάιντεν είναι 48% έναντι 45% του Τραμπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τον περασμένο Σεπτέμβριο, το 32% των Τεξανών δήλωνε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στην ικανότητα του Τραμπ να διαχειριστεί με ασφάλεια την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Οκτώ ημέρες πριν από τις εκλογές, το ποσοστό αυτό εκτινάχθηκε στο 44%. Ο Τραμπ, ωστόσο, εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα για τους Τεξανούς σε ότι αφορά την οικονομία, όπως επισημαίνουν οι δημοσκόποι.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «New York Post» απεικονίζει το σημερινό της πρωτοσέλιδο τον Τραμπ με τον πηχυαίο τίτλο ξεκαθαρίζοντας τις πολιτικές της προτιμήσεις. «Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά και ξανά», γράφει το εξώφυλλο της εφημερίδας.


Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανός σκότωσε με 11 μαχαιριές την Ισπανίδα σύζυγό του αφού έκαναν σεξ στην πολυτελή βίλα τους

Ο πόλεμος της τρίχας για Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου: Από τον γάμο, στο διαζύγιο και τα εξώδικα

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο στην Ρόδο: «Βογκούσε σαν να έκανε σεξ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης