LIVE

Κορωνοϊός

Εκλογές στις ΗΠΑ: Κοκορομαχία Τραμπ-Μπάιντεν στο πρώτο debate - «Είσαι χαζός - Είσαι κλόουν»

debate-4-art

Χαοτικό το πρώτο debate - Προσωπικές επιθέσεις και από τους δύο υποψηφίους - Ο Τραμπ κορόιδεψε τον Μπάιντεν για τις μάσκες - «Θα το βουλώσεις;» είπε ο Δημοκρατικός υποψήφιος οργισμένος από τις διακοπές

Με ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, εκατέρωθεν σκληρές εκφράσεις, προσωπικές φραστικές επιθέσεις και αναφορές σε μέλη των οικογενειών τους, ολοκληρώθηκε το πρώτο, χαοτικό, debate για τις εκλογές στις ΗΠΑ, στις 3 Νοεμβρίου ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν.

Η τηλεμαχία ανάμεσα στους δύο υποψηφίους προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος και έλαβε χώρα στο Case Western Reserve University στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Ο συντονιστής Κρις Γουάλας, παρουσιαστής ειδήσεων στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, έχασε τον έλεγχο της συζήτησης από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς ο κ. Τραμπ μονολογούσε και διέκοπτε τόσο τον Τζο Μπάιντεν όσο και τον ίδιον το συντονιστή, με αποτέλεσμα ο Τζο Μπάιντεν να του ζητήσει «να το βουλώσει».

Will You Shut Up Man?': Biden Blasts Trump For Interrupting | NBC News


Η πρώτη ερώτηση του κ. Γουάλας αφορούσε στην απόφαση του κ. Τραμπ να προτείνει την Εϊμι Κόνεϊ Μπάρετ ως υποψήφια για το Ανώτατο Δικαστήριο, με τον νυν υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών να υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή. «Θα το πω πολύ απλά. Κερδίσαμε τις εκλογές. Οι εκλογές έχουν συνέπειες. Έχουμε τη Γερουσία, έχουμε τον Λευκό Οίκο και έχουμε μια εκπληκτική υποψήφια που έχει το σεβασμό όλων των κορυφαίων ακαδημαϊκών». δήλωσε ο Τραμπ. Από την πλευρά του ο Τζο Μπάιντεν υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί πολίτες πρέπει να έχουν λόγο για τους υποψηφίους του Ανώτατου Δικαστηρίου και τόνισε ότι όποια πρόταση θα έπρεπε να περιμένει μέχρι την 3η Νοεμβρίου, καθώς οι εκλογές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος μετά την πρώτη ερώτηση για να αρχίσουν οι έντονες προσωπικές επιθέσεις ανάμεσα στους δύο ανθυποψηφίους με τον κ. Τραμπ να χαρακτηρίζει τον κ. Μπάιντεν «ριζοσπάστη σοσιαλιστή» και τον κ. Μπάιντεν να χαρακτηρίζει τον κ. Τραμπ «ψεύτη και κλόουν».

Trump takes shots at Hunter Biden, Biden calls the president a 'clown'


President Trump Says Biden Wants Socialist Health Care


Παρόλο που η ερώτηση αφορούσε στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, Τραμπ και Μπάιντεν συνέχισαν να μιλούν, ο ένας πάνω στον άλλο, για την αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19 και για το «ObamaCare», δηλαδή το πρόγραμμα του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για την προστασία ασθενών και την οικονομικά προσιτή υγειονομική φροντίδα.

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζο Μπάιντεν έχασαν τη ζωή τους αρκετοί στρατιώτες καθώς δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ένα λειτουργικό σύστημα υγείας στο στράτευμα, με τον Μπάιντεν να κατηγορεί τον Τραμπ ότι λόγω των κακών χειρισμών του έχουν πεθάνει 200.000 άνθρωποι στις ΗΠΑ από Covid-19.

«Δεν έχει κανένα σχέδιο για την υγεία όπως και για οτιδήποτε άλλο εδώ και τέσσερα χρόνια. Όλοι ξέρουν ότι είναι ψεύτης», είπε ο Μπάιντεν για τον κ. Τραμπ καθώς ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον διέκοπτε διαρκώς. «Έχει κάποιος από εσάς καμία ιδέα για τι πράγμα μιλάει αυτός ο κλόουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάιντεν.

'Everybody knows he's a liar': Biden says of Trump in first debate


Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχισε να διακόπτει τον αντίπαλό του και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του συντονιστή να επαναφέρει την τάξη, ο κ. Μπάιντεν είπε στον αντίπαλο του «θα το βουλώσεις επιτελους;».

Μπάιντεν και Τραμπ συνέχισαν με έναν χαοτικό διάλογο με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών να υποστηρίζει ότι ο Τραμπ δεν έχει κανένα σχέδιο για το σύστημα υγείας και περίθαλψης, και τον κ. Τραμπ να χαρακτηρίζει τον αντίπαλό του «σοσιαλιστή που θέλει να καταστρέψει το ιδιωτικό σύστημα ασφάλισης των ΗΠΑ».

Ο κ. Τραμπ υπερασπίστηκε τις αποφάσεις του για την πανδημία της Covid-19 λέγοντας ότι επέβαλε από νωρίς ταξιδιωτικούς περιορισμούς στην Κίνα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον ιό ως «η κινεζική πανούκλα».

«Ο πρόεδρος δεν έχει σχέδιο. Δεν έχει σχεδιάσει τίποτα. Ήξερε από τον τον Φεβρουάριο πόσο σοβαρή ήταν αυτή η κατάσταση. Δεν έκανε τίποτα, δήθεν για να μην πανικοβάλει τους Αμερικανούς, ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος είχε πανικοβληθεί», δήλωσε ο Μπάιντεν.

Joe Biden and President Trump discuss Covid-19 in first debate


Ο Μπάιντεν είπε ότι αν ήταν πρόεδρος, θα μεριμνούσε ώστε τα νοσοκομεία να διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη θεραπεία ασθενών και την προστασία των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και ότι τα σχολεία χρηματοδοτούνται σωστά.

Ο κ. Τραμπ επεσήμανε την απόφασή του να περιορίσει τα ταξίδια από την Κίνα στα τέλη Ιανουαρίου, ισχυριζόμενος ότι έσωσε εκατομμύρια ζωές. «Το φταίξιμο είναι της Κίνας, δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο», είπε ο κ. Τραμπ, προσθέτοντας ότι είχε λάβει επαίνους ακόμα και από Δημοκρατικούς κυβερνήτες ότι έκανε «εκπληκτική δουλειά». Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιον η παρασκευή εμβολίου είναι ζήτημα μερικών εβδομάδων, ενώ ειρωνεύτηκε τον κ. Μπάιντεν διότι σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του φοράει προστατευτική μάσκα. «Θα σου πω, Τζο. Εσύ δεν θα μπορούσες ποτέ να κάνεις τη δουλειά που έκανα», τόνισε ο κ. Τραμπ.

Trump Says U.S. Is 'Weeks Away' From a Coronavirus Vaccine


Στη συνέχεια ο κ Μπάιντεν επεσήμανε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν ο ίδιος που έλεγε ότι ο ιός θα έχει εξαφανιστεί μέχρι το Πάσχα και αργότερα ότι θα περιοριστεί όταν θα κάνει καλό καιρό, ενώ συμβούλευε τους πολίτες να καταναλώνουν χλωρίνη. «Αυτό ειπώθηκε σαρκαστικά, το ξέρεις Τζο», είπε ο κ. Τραμπ, με τον κ. Μπάιντεν να τον χαρακτηρίζει εκ νέου «ψεύτη».

Biden Calls Out Trump For Suggesting 'Injecting Bleach' To Treat Coronavirus | NBC News


Αναφορικά με τις συνέπειες της πανδημίας στην οικονομία ο κ. Τραμπ κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι θέλει να επιβάλει «lockdown» σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ απαντώντας, ο Μπάιντεν είπε ότι «εκατομμυριούχοι» και «δισεκατομμυριούχοι» όπως ο ίδιος Τραμπ τα πήγαν πολύ καλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.. «Αυτός ο τύπος πλήρωσε συνολικά 750 δολάρια σε φόρους», είπε ο Μπάιντεν, αναφέροντας την έκθεση των New York Times σχετικά με τα οικονομικά και φορολογικά στοιχεία του προέδρου.

Ο συντονιστής της συζήτησης κ. Γουάλας ρώτησε τον κ.Τραμπ για ποιόν λόγο δεν φοράει συχνά μάσκα δεν φαίνεται συχνά να φορά μάσκα, παρόλο που ο διευθυντής του κέντρου πρόληψης και νοσημάτων είπε ότι η χρήση μάσκας θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά στην άμβλυνση της εξάπλωσης του ιού.

«Όταν χρειάζεται, φοράω μάσκες», είπε ο κ. Τραμπ, βγάζοντας τη δική του μάσκα από την τσέπη του. Στη συνέχεια χλεύασε τον Μπάιντεν επειδή φορούσε μάσκες σε κάθε δημόσια εμφάνιση, λέγοντας ότι ο Μπάιντεν «φοράει με τη μεγαλύτερη μάσκα που έχω δει».

Trump: I Don’t Wear Masks Like Him


Ο κ. Τραμπ υπερασπίστηκε επίσης την απόφασή του να διοργανώσει μεγάλες εκστρατείες εκστρατείας όπου υπάρχει περιορισμένη κοινωνική απόσταση και οι ψηφοφόροι δεν φορούν μάσκες, υποστηρίζοντας ότι πολλές από τις συγκεντρώσεις διεξάγονται σε εξωτερικούς χώρους..«Οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν τι έχω να πω», είπε ο κ. Τραμπ, ισχυριζόμενος ότι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να δουν τον ίδιον από τον Μπάιντεν.

Οκ. Γουάλας ρώτησε τον κ. Τραμπ για μια έκθεση στους New York Times, η οποία διαπίστωσε ότι ο πρόεδρος πλήρωσε μόνο 750 δολάρια φόρο εισοδήματος το 2017, τη χρονιά που βρέθηκε στον Λευκό Οίκο. «Πλήρωσα εκατομμύρια δολάρια σε φόρους. Εκατομμύρια δολάρια σε φόρο εισοδήματος», είπε ο κ. Τραμπ και ισχυρίστηκε ότι ως επιχειρηματίας είχε επίσης επωφεληθεί από τις φορολογικές πολιτικές που καθιέρωσε η κυβέρνηση Ομπάμα. «Είσαι ο χειρότερος πρόεδρος που είχε ποτέ η Αμερική» απάντησε ο Μπάιντεν.

Trump says he paid millions of dollars in federal income taxes in 2016 and 2017


Biden To Trump: 'You're The Worst President America Has Ever Had' | NBC News


Στη συνέχεια ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στον Χάντερ Μπάιντεν, τον γιο του υποψηφίου προέδρου, υποστηρίζοντας ότι έβγαλε εκατομμύρια δολάρια από μια ουκρανική εταιρεία χωρίς να έχει καμία γνώση επί του θέματος. «Ο γιος σου ήταν άχρηστος. Τον έδιωξαν από τον στρατό και δεν μπόρεσε να βρει καμία δουλειά μέχρι να γίνεις εσύ αντιπρόεδρος», είπε ο Τραμπ.

Ο Μπάιντεν αρνήθηκε κάθε κατηγορία και απάντησε στον Τραμπ ότι αν θέλει να μιλήσουν για τις οικογένειές τους, έχει και ο ίδιος πολλά να πει για την οικογένεια Τραμπ, δείχνοντας μέλη της οικογένειας Τραμπ που κάθονταν στο κοινό και τα οποία εργάζονται στον Λευκό Οίκο.

Ο Μπάιντεν κατηγόρησε επίσης τον Τραμπ για την έξαρση των φυλετικών διχασμών στη χώρα κάνοντας λόγο για την εικόνα του Τραμπ να βγαίνει από τον Λευκό Οίκο με μια βίβλο στα χέρια την ώρα που η αστυνομία διέλυε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ. Ο κ. Τραμπ υπερασπίστηκε την απόφαση του για την «επιβολή νόμου και τάξης», λέγοντας ότι ο Μπάιντεν δεν μπορεί να το κάνει αυτό καθώς θα χάσει τις ψήφους των ακροαριστερών.

«Εκπαιδεύονται άνθρωποι για να μισούν την ίδια τους την χώρα» είπε ο Τραμπ λέγοντας πως η Εθνοφρουρά επέβαλε την τάξη σε «Πολιτείες στις οποίες κυβερνήτες είναι Δημοκρατικοί», ενώ υπενθύμισε στον Μπάιντεν ότι και επί Ομπάμα υπήρξε μίσος και διχασμός.

Παράλληλα ο Τραμπ χαρακτήρισε τους διαδηλωτές «τρομοκράτες» και «antifa», ενώ ρώτησε τον Μπάιντεν τι έκανε αυτός όπου γίνονταν βίαιες διαδηλώσεις, με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών να απαντάει πως όλα θα λύνονταν αν ο Τραμπ έβγαινε από τη μέση.

«Αυτός είναι ένας πρόεδρος που έχει χρησιμοποιήσει τα πάντα για να προσπαθήσει να δημιουργήσει ρατσιστικό μίσος, ρατσιστικό διχασμό», δήλωσε ο Μπάιντεν, προσθέτοντας ότι «αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κάνει σχεδόν τίποτα» για τους Μαύρους Αμερικανούς. «Είμαι υπέρ του νόμου και της τάξης, αλλά κυρίως υπέρ της Δικαιοσύνης» απάντησε ο Μπάιντεν.

Trump and Biden discuss Portland protest violence, Proud Boys and Antifa during presidential debate


Ο κ. Γουάλας ρώτησε τον κ. Τραμπ το αν πιστεύει ότι οι άνθρωποι συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή αλλαγή με τον Αμερικανό πρόεδρο να απαντάει «πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να έχουμε καθαρό αέρα και καθαρό νερό». Ερωτώμενος ξανά για το αν πιστεύει ότι οι άνθρωποι συμβάλλουν στην κλιματική αλλαγή, ο Τραμπ είπε. «Νομίζω ότι σε κάποιο βαθμό, ναι». Ο Μπάιντεν, που ρωτήθηκε για το σχέδιό του για την κλιματική αλλαγή, είπε ότι πρόκειται για την οικοδόμηση του μέλλοντος και υποστήριξε ότι μπορούν να δημιουργηθούν εκατομμύρια θέσεις εργασίας μέσω των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τόνισε ότι θα επανέλθει στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, από την οποία ο κ. Τραμπ αποχώρησε.

Ο Κρις Γουάλας ρώτησε τόσο τον κ. Τραμπ όσο και τον Μπάιντεν αν θα δεσμευτούν να μην ανακηρυχθούν νικητές το βράδυ των εκλογών, δεδομένου ότι πολλές πολιτείες δεν θα ξεκινήσουν την καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων αμέσως μετά τις εκλογές και εάν θα ζητήσουν απο τους ψηφοφόρους τους να μην βγουν στους δρόμους την 3η Νοεμβρίου.

«Προτρέπω τους υποστηρικτές μου να πάνε στις κάλπες και να παρακολουθήσουν πολύ προσεκτικά», είπε ο κ. Τραμπ, χωρίς να απαντήσει απευθείας στην ερώτηση.

Ο κ. Τραμπ είπε επίσης ότι κάποιοι «εξαπατούν» τους ψηφοφόρους, χωρίς να διευκρινίσει ποιοι μπορεί να είναι αυτοί. Ο Μπάιντεν έδωσε μια πολύ πιο άμεση απάντηση στο αν θα αρνηθεί να αυτοανακηρυχθεί νικητής το βράδυ των εκλογών απατώντας απλώς «Ναι», προσθέτοντας ότι θα δεχθεί κάθε αποτέλεσμα και εάν δεν είναι ο ίδιος νικητής των εκλογών, θα υποστηρίξει τον πρόεδρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος: Το botox σκοτώνει… τον γάμο

Roland Garros, Μουνάρ - Τσιτσιπάς 2-3: Ολική επαναφορά και πρόκριση στον 2ο γύρο - Δείτε βίντεο

Σβετλάνα Τιχανόβσκαγια: Η γυναίκα πίσω από τον ξαφνικό έρωτα του Μακρόν για την Λευκορωσία
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (73)

!

Ο Ηλιθιος και ο Πανηλιθιος !!!

@

Διορθωση: Ο Ηληθιος και ο Πανηληθιος !

Επιπεδο πάτωμα

Ο Τράμπ επικρατεί μεταξύ των λευκών ανδρών με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο...αποτυπώνεται και στα σχόλια!

Υπόγειο

Ρατσιστικό σεξιστικό σχόλιο με κάποια σχετική δόση αλήθειας. Ας μην μιλήσουμε για το μορφωτικό επίπεδο μη λευκών για να μην πάμε παρακάτω.

Σχολιαστης

Σας πληρωνουν και εσας στο Πρωτο Θεμα οι ιδιες πηγες που χρηματοδοτουν CNN NBC και σια η μεροληπτειτε απο μονοι σας υπερ του Μπαιντεν? Για να γνωριζουμε αν σας πληρωνουν να το παιζεται ανοητοι η ειστε απο μονοι σας. Εκτος αυτου μηδεν αναφορα στον αθλιο χειρισμο του συντονιστη ο οποιος ειχε χασει τον ελεγχο απο την αρχη ,χωρις να σχολιασω τις αθλιες ερωτησεις που εκανε.

γιωργος

TA ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΑΜΟΚ ΓΙΑΤΙ ΗΤΤΑ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΤΟ 3% . ΜΠΑΙΝΤΕΝ =ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΕΚΡΙΚΗΣ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΡΑΜΠ! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΜΠ ΔΑΓΚΩΤΟ! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ!

οι δεξιοί είμαστε πατριώτες

Και άρα κανένας δεξιός δεν θέλει τον τουρκόφιλο Τράμπ. Μόνο οι χρυσαβγουλίτες ναζιστές και οι ψεκασμένοι τον θέλουν, δηλαδή τα σκουπίδια και οι ψυχοπαθείς. Εσύ τί από τα δύο είσαι;

AlexΚoulis

Μπρος το Κουλη και το Ξουλη σαν γατάκια μοιαζουν ούλοι.

Donos

Το να αποκαλείς τον πρόεδρο της Αμερικής "Clown" και να του λες δημοσια "βουλωσε το"... δηλαδή η απολυτη ασέβεια απέναντι στο αξίωμα. Απαράδεκτος και απόλυτος ο Μπίντεν

Τριτοκοσμική Μπανανία!

Καλά, ποιοί ηλίθιοι υποστηρίζουν τον τουρκόφιλο πορτοκαλί καραγκιόζη ρε; Είστε με τα καλά σας ρε νεοναζίδια;

Λαθάκι

Αν και συμφωνώ, από ότι κατάλαβα Καραγκιόζης είναι ο δικός μας, των άλλων είναι ο Κλόουν. Μεταξύ δύο κακών υποστηρίζουμε τον Καραγκιόζη. Τον Κλόουν τον υποστηρίζουν τα νεοναζίδια από ότι κατάλαβα.

Μάλιστα

Κάπου στο βάθος κάθεται και ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ και απλά το απολαμβάνει.

Χαλκιδέος

Λοιπόν παίδες, πάω στοίχημα ότι θα βγει ο Μπάιντεν! Αν βγει εκείνος, ένας φανατικός οπαδός του Trump με ελληνική καταγωγή καλείται να μου βγάλει εισιτήρια για διακοπές στη Χαβάη αλλά να τα πληρώσει ΕΚΕΙΝΟΣ κι όχι εγώ. Αν βγει ο Trump (που θα συμβεί κατά 1% και μόνο σε περίπτωση νοθείας) τότε δίνω σε αυτόν τον οπαδό το σπίτι μου!

Αγαπούλα

Πούλα το και πήγαινε σε στοιχηματική του Διαδικτύου. Διακοπές στη Χαβάη με διακοπές στην Γαλλία μπορεί να βρεις αλλά χρειάζεσαι δικηγόρους και πρεσβείες. Για σπίτι με μηδενική αξία και καπελωμένο με ΕΝΦΙΑ δεν βρίσκεις τίποτα.

F.D.R.

Τώρα δηλαδή ένας από αυτά τα δύο σούργελα θα γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ; Καλύτερα να αρχίσω να μαθαίνω κινέζικα........

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης