Πανδημία-Ιταλία: 1.766 κρούσματα και 17 νεκροί σε 24 ώρες
Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία έχασαν την ζωή τους 35.835 άνθρωποι
Σήμερα στην Ιταλίαδιαγνώσθηκαν 1.766 κρούσματα κορωνοϊού, με 17 νεκρούς. Χθες τα περιστατικά ήταν 1.869, με 17 νεκρούς. Κατά την σημερινή ημέρα, όμως, έγινε σαφώς μικρότερος αριθμός διαγνωστικών τεστ.
Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία έχασαν την ζωή τους 35.835 άνθρωποι.
Στα ιταλικά νοσοκομεία βρίσκονται 2.846 ασθενείς, ενώ 254 τέθηκαν σε κατ΄οίκον περιορισμό. Συνολικά, 46.518 άνθρωποι είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό. Τα περισσότερα κρούσματα, σήμερα, διαγνώσθηκαν στην περιφέρεια της Νάπολης (245), της Λομβαρδίας (216) και στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης (181).
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.