Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ βρίζει όποιον βρει μπροστά του και ο Μπάιντεν γεμίζει τον «κουμπαρά» του

Εκλογές ΗΠΑ: Ο Τραμπ βρίζει όποιον βρει μπροστά του και ο Μπάιντεν γεμίζει τον «κουμπαρά» του

Κορυφώνεται η καμπάνια για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ – Ο Τραμπ διαψεύδει ότι υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό και τα βάζει με όλους - Μετά την επιλογή της Χάρις, ο Μπάιντεν συγκέντρωσε 300 εκατομμύρια δολάρια

trump_wh__2_
Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ο Ντόναλντ Τραμπ όπως και ο προσωπικός του γιατρός ξεκαθαρίζουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό πριν από ένα χρόνο, κάτι που είδε το φως της δημοσιότητας σε ένα από τα βιβλία που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες για τον ένοικο του Λευκού Οίκου.

Ο Τραμπ όμως δεν σταμάτησε εκεί: αποκάλεσε «ηλίθιο» τον Δημοκρατικό δήμαρχο της πόλης Κενόσα στο Ουισκόνσιν, την οποία επισκέφθηκε πριν από λίγες ώρες.

Στην Κενόσα τραυματίστηκε σοβαρά ο αφροαμερικανός Τζέικομπ Μπλέικ από τα πυρά λευκού αστυνομικού με τους διαδηλωτές να βγαίνουν στους δρόμους ζητώντας δικαιοσύνη και τον τερματισμό της φυλετικής βίας.

Οι δωρεές υπέρ του Μπάιντεν εκτινάχθηκαν μετά την επιλογή της Χάρις

Με τον Τραμπ να «οργώνει» τις ΗΠΑ για να πείσει τους Αμερικανούς να του δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον Λευκό Οίκο, ο πολιτικός του αντίπαλος, Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν, γεμίζει τον κουμπαρά του.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει συγκεντρώσει το ποσό των 300 εκατομμυρίων δολαρίων μόνο τον Αύγουστο με τις δωρεές να εκτινάσσονται μόλις ανακοίνωσε ότι η σκληρή πρώην εισαγγελέας Καμάλα Χάρις -ο θηλυκός Ομπάμα, όπως πολλοί την αποκαλούν- θα γίνει η αντιπρόεδρός του όταν αυτός εκλεγεί στον Λευκό Οίκο.

H Σίλικον Βάλεϊ και η Γουόλ Στριτ έβαλαν γερά το χέρι στην τσέπη για να στηρίξουν τον Τζο Μπάιντεν, γράφει χαρακτηριστικά το επίμαχο δημοσίευμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε μέσω Facebook το Rolex των 90.000 ευρώ που εκλάπη στη Μύκονο

Ο αθεόφοβος Τραμπ πρότεινε στην πρώην εκπρόσωπο τύπου του να... κάνει σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν!

Μπελάδες για Nammos και Scorpios μετά τα 13 κρούσματα - Ερευνάται αν έκρυβαν στοιχεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης