Ταϊβάν: 3χρονο κορίτσι μπλέχτηκε σε αϊτό και βρέθηκε 30 μέτρα από το έδαφος (βίντεο)
Ευτυχώς το μικρό κορίτσι δεν τραυματίστηκε
Στιγμές τρόμου έζησε ένα κορίτσι μόλις τριών ετών στην Ταϊβάν όταν, άγωνστο γιατί, μπλέχτηκε στα σχοινία ενός αϊτού με αποτέλεσμα να βρεθεί στον αέρα σε ύψος έως και 30 μέτρων από το έδαφος.
Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν, μάλιστα, την «πτήση» του μικρού παιδιού.
Το ατύχημα σημειώθηκε σε φεστιβάλ στην πόλη Νανλιάο.
Ευτυχώς χάρη στην άμεση παρέμβαση των συμμετεχόντων στο φεστιβάλ το κορίτσι επέστρεψε στο έδαφος χωρίς να τραυματιστεί αν και τρομοκρατημένο από όσα συνέβησαν.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»