Ιταλία: Έκρηξη σε σκάφος - Νεκροί τρεις μετανάστες
Άλλοι πέντε μετανάστες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο
Τουλάχιστον τρεις μετανάστεςέχασαν τη ζωή τους σήμερα, όταν ξέσπασε φωτιά έπειτα από έκρηξη στη βάρκα που τους μετέφερε κοντά στη νότια ακτογραμμή της Ιταλίας, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας και των υπηρεσιών υγείας.
Η έκρηξη (η οποία, πιθανώς, οφείλεται σε διαρροή καυσίμων) σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή του Κρότωνα, ενώ οι μετανάστες και πρόσφυγες μεταφέρονταν σε ταχύπλοο της ιταλικής ακτοφυλακής.
Άλλοι πέντε μετανάστες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές στην ιταλική πόλη Κροτόν.
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους μετανάστες, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές στην ίδια πόλη, χωρίς να δημοσιοποιήσουν περισσότερες λεπτομέρειες.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.