Μαρτίνς: «Περήφανος για το ταξίδι με τον Ολυμπιακό»
Τον ενθουσιασμό του για όσα έχει ζήσει στον Ολυμπιακόεξέφρασε, με αφορμή τη συμπλήρωση δυο χρόνων από τότε που ανέλαβε τους «ερυθρόλευκους», ο Πέδρο Μαρτίνς
Το δικό του μήνυμα για την επέτειο των δυο χρόνων από τότε που έγινε και επίσημα προπονητής του Ολυμπιακού έστειλε ο Πέδρο Μαρτίνς.
Με ανάρτησή του στα social media ο Πορτογάλος δήλωσε ενθουσιασμένος γι’ αυτά που έχει ζήσει στην ομάδα και ανυπόμονος να επιστρέψει σε δράση μαζί της.
Συγκεκριμένα έγραψε:
«Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια, έγινα προπονητής του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ περήφανος για το μέχρι τώρα ταξίδι, και περιμένω να ξαναμπούμε στο γήπεδο και να ανταμείψουμε τους απίστευτους φιλάθλους μας με τρόπαια. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς».
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.