Κορωνοϊός: Δωρεά 50.000 ευρώ του ζεύγους Λιβάγια σε νοσοκομείο του Σπλιτ

Κορωνοϊός: Δωρεά 50.000 ευρώ του ζεύγους Λιβάγια σε νοσοκομείο του Σπλιτ

Δωρεά ύψους 50.000 ευρώ έκαναν ο Μάρκο και η Ίρις Λιβάγια σε νοσοκομείο της Κροατίας

ΜΑΡΚΟ_ΑΕΚ
Συμφωνα με κροατική ιστοσελίδα, με τα χρήματα που έδωσε ο επιθετικός της ΑΕΚ και η σύζυγός του θα αγοραστούν δύο αναπνευστήρες για το νοσοκομείο KBC (Klinički bolnički centar), στη γενέτειρα του 27χρονου Λιβάγια που αντιμετωπίζει την πανδημία του κορωνοϊού.

Σχολιάζοντας την σπουδαία αυτή κίνηση, ο Κροάτης είπε: «Παρακολουθούμε συνεχώς τηλεόραση και βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, όπως και στη Κροατία. Έτσι αποφάσισα να βοηθήσω και να δώσω κάποια χρήματα σε ό,τι χρειάζονται περισσότερο τα νοσοκομεία.

Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν πόρους, οπότε είναι φυσιολογικό για εμάς που μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Είναι δύσκολες οι στιγμές και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε».

Επίσης, για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και την ζωή την περίοδο της καραντίνας, τόνισε: «Όπως και στην Κροατία, υπάρχουν περιορισμοί σε κάθε βήμα. Κάποιος μπορεί μόνο να πάει στο κατάστημα, να δει έναν γιατρό, να βοηθήσει τους ηλικιωμένους και τους ασθενείς, να περπατήσει με το σκύλο.

Όλα τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία είναι κλειστά. Και κάθε φορά που κάποιος βγαίνει έξω, πρέπει να στείλει ένα μήνυμα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό, που πηγαίνουν και πρέπει να αφήσουν τη διεύθυνση, το όνομα και το επώνυμό τους.

Και έτσι ελέγχουν την κίνηση των ανθρώπων. Επιπλέον, η αστυνομία συνεχώς περιπολεί και δεν υπάρχουν συγκεντρώσεις. Αν κάποιος κυκλοφορήσει παράνομα επιβάλλεται πρόστιμο. Εμείς προπονούμαστε καθημερινά.

Ο προπονητής μας παρακολουθεί όλους μέσω μιας εφαρμογής. Κάθε δύο μέρες βγαίνω και τρέχω και κάνω κάποια προπόνηση. Πρέπει να είμαι έτοιμος όταν συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μπόρις Τζόνσον αναπνέει «χωρίς υποστήριξη και δεν έχει πνευμονία» λέει η Ντάουνινγκ Στριτ

Τραγωδία στο Κιλελέρ: Η τραγική ιστορία του σεφ που σκότωσε τη μάνα του

Κορωνοϊός - Reuters: Πιθανή συμφωνία για μέτρα ύψους μισού τρισ. ευρώ στο Eurogroup
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης