Θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από έναν 38χρονο άνδρα έπεσαν δύο ανήλικα κορίτσια, μέσα σε αστικό λεωφορείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν το όχημα βρισκόταν στη διασταύρωση των οδών Εγνατίας και Λαγκαδά. Ο 38χρονος κατηγορείται ότι θώπευσε μια 16χρονη και στη συνέχεια παρενόχλησε και τη συνομήλικη φίλη της.
Αμέσως μετά την καταγγελία, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.