Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Προπόνηση σε πάρκο για Μουρίνιο και παίκτες της Τότεναμ

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Προπόνηση σε πάρκο για Μουρίνιο και παίκτες της Τότεναμ

Ο Πορτογάλος τεχνικός και ένα γκρουπ παικτών της Τότεναμ βρέθηκαν σε πάρκο του Λονδίνου όπου έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης στην πρώτη απόπειρα προπόνησης μετά την πανδημία του κορωνοϊου

Totenham_Park_Practice
Η Premier League έχει αναστείλει κάθε δραστηριότητα της μέχρι και τα τέλη Απριλίου λόγω κορωνοϊού και μέχρι σήμερα όλες οι ομάδες ανέβαζαν βίντεο και φωτογραφίες από τις ατομικές προπονήσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές στα σπίτια τους.

Ωστόσο η πρώτη ομάδα που… έσπασε το «μένουμε σπίτι» ήταν η Τότεναμ, καθώς κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο που αποθανατίζουν τον Ζοσέ Μουρίνιο κι ένα γκρουπ αθλητών του να προπονούνται στο Hadley Common, ένα πάρκο στο Βόρειο Λονδίνο.

Totenham_Park_Practice3
Totenham_Park_Practice2
Totenham_Park_Practice1


Ο Πορτογάλος φορούσε τα προπονητικά ρούχα της Τότεναμ, κι ήταν πολύ εύκολο να εντοπιστεί, ωστόσο όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες στα social media οι αντιδράσεις ήταν αρνητικές καθώς οι ποδοσφαιριστές φαίνονται είτε να τρέχουν είτε να κάνουν ασκήσεις δίπλα, δίπλα.

«Υπήρξε υπενθύμιση στους ποδοσφαιριστές μας να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας», ανέφερε εκπρόσωπος του συλλόγου σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, ωστόσο η Τότεναμ γενικά βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απόφαση της διοίκησης να θέσει σε υποχρεωτική άδεια το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού της, παρόλο που πέρσι είχε μια απίστευτα καλή χρόνια παρουσιάζοντας κέρδη 69 εκατ. λιρών.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο «Ελσίνκι» διάλεξε Μέσι στο ρόλο του Profesor στο «La Casa De Papel»

Βίντεο: Η εντυπωσιακή... βουτιά στο χιόνι από την Παβλιουτσένκοβα


Ο Ματιέ Βαλμπουενά άφησε μουστάκι... λόγω καραντίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης