Κορωνοϊός: Αψηφούν τον ιό οι Ρώσοι δίνοντας 86 ματς στο πινγκ πονγκ

Κορωνοϊός: Αψηφούν τον ιό οι Ρώσοι δίνοντας 86 ματς στο πινγκ πονγκ

Εάν υπάρχει ένα άθλημα το οποίο στη Ρωσία και την Ουκρανία δεν έχει επηρεαστεί από την έξαρση του κορωνοϊού, αυτό είναι το πινγκ-πονγκ, καθώς μόνο σήμερα διεξάγονται 86 ματς

ping_pong_png
Η Ρωσία έχει καταγράψει 2.777 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ 24 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Το ποδόσφαιρο έχει κατεβάσει ρολά, καθώς αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι η υγεία των πολιτών. Αν και ο αθλητισμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, το πρωτάθλημα της χώρας στο πινγκ πονγκ διεξάγεται κανονικά με πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα.

Είναι χαρακτηριστικό πως για σήμερα είναι προγραμματισμένοι 86 αγώνες, οι οποίοι βρίσκονται από το πρωί σε εξέλιξη! Προφανώς η μη σωματική επαφή που υπάρχει στο συγκεκριμένο σπορ δίνει τη δυνατότητα στην ομοσπονδία να ανάψει το πράσινο φως για την τέλεση του πρωταθλήματος (Liga Pro) αλλά και του Setka Cup. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην Ουκρανία με την διεξαγωγή αναμετρήσεων.

 Όλα αυτά την στιγμή που η εκτελεστική επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.) ανακοίνωσε επίσημα ότι αναβάλει μέχρι τις 30 Ιουνίου όλες τις αγωνιστικές εκδηλώσεις, όπως και κάθε άλλη δραστηριότητά της, που περιλαμβάνει ταξίδια, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Μεταξύ άλλων αναβλήθηκε για δεύτερη φορά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού ανδρών-γυναικών.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης για κορωνοϊό: Ο Απρίλιος θα είναι ένας κρίσιμος μήνας - Αυστηρότερα μέτρα αν κριθεί αναγκαίο

Μανώλης Γλέζος: Αντίο στον «τελευταίο παρτιζάνο της Ευρώπης»


Kορωνοϊός: Έως και 8 μέτρα μπορεί να «ταξιδέψει» ο ιός, προειδοποιεί καθηγήτρια του ΜΙΤ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης