Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο: Απίστευτο περιστατικό με Έλληνα οπαδό που τους έβρισε στο Λος Άντζελες - Δείτε βίντεο

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο: Απίστευτο περιστατικό με Έλληνα οπαδό που τους έβρισε στο Λος Άντζελες - Δείτε βίντεο

Απίστευτο περιστατικό στο Λος Άντζελες όπου Έλληνας, μετά το τέλος του αγώνα των Μπακς με τους Λέικερς έβρισε τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, προκαλώντας την αντίδραση των παικτών.

antetokounmpo-kaygas__2_
Μετά το τέλος του αγώνα των Λέικερς με τους Μπακς και την ώρα που οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο όδευαν προς τα αποδυτήρια, Ελληνας που βρέθηκε στον χώρο άρχισε να τους βρίζει στα ελληνικά. Ο Θανάσης πρώτα και ύστερα ο Γιάννης αντέδρασαν στα όσα άκουσαν, ζητώντας τον λόγο με τα πνεύματα μετά από λίγο να ηρεμούν και τους δύο Έλληνες παίκτες να αποχωρούν για τα αποδυτήριο.

Το λιγότερο που μπορεί να σχολιάσει κανείς για το περιστατικό πως είναι απαράδεκτο για να μην αναφερθεί κάτι πιο βαρύ για τον Ελληναρά που έκανε το κομμάτι του για να πάρει τα πέντε λεπτά διασημότητας που του αναλογούν.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:


Διαβάστε περισσότερα:

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο «απάντησε» με «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» σε Γάλλο χορευτή - Δείτε βίντεο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Λεμπρόν Τζέιμς μας δείχνει το δρόμο

Αντετοκούνμπο: Έκλεισε τα social media και προετοιμάζεται για τα κρίσιμα ματς που έρχονται



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης