Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Λεμπρόν Τζέιμς μας δείχνει το δρόμο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Λεμπρόν Τζέιμς μας δείχνει το δρόμο

Την έμπνευση που προσφέρει στους παίχτες ο Λεμπρόν Τζέιμς σχολίασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη νίκη των Μπακς απέναντι στους Πέισερς

antetokounmpo-lebron-james
Τα κατορθώματα του Λεμπρόν Τζέιμς εκθείασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως δείχνει το δρόμο σε νεαρότερους παίκτες, σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης των Μπακς με τους Λέικερς.

«Είναι απίστευτο. Είναι 35 χρονών και παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Δείχνει τον δρόμο σε εμάς. Πολλές φορές σκέφτομαι, ''ΟΚ θα αποσυρθώ στα 35 μου'', αλλά βλέπω αυτόν τον τύπο, να είναι ακόμα στους 3 κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και μας κάνει να θέλουμε να βρεθούμε εκεί. Με κάνει να θέλω να είμαι εκεί μια ημέρα, οπότε πρέπει να συνεχίσω να προσέχω το σώμα μου, να τρώω σωστά, να είμαι υγιής και όπως είπα, μας δείχνει τον δρόμο και ελπίζω να μπορούμε να ακολουθήσουμε», σχολίασε ο σταρ των Μπακς, μετά τη νίκη επί των Πέισερς.

Όσο για το ματς των ελαφιών κόντρα στους Λέικερς που ακολουθεί, σχολίασε: «Απλά πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Οι Λέικερς θα παίξουν σκληρά, το ξέρουμε αυτό. Είδα το παιχνίδι χθες, έπαιξαν πολύ σκληρά, έπαιξαν με τον Ντέιβις, τον ΛεΜπρον, παίκτες σούταραν, έπαιζαν καλό μπάσκετ. Και έχασαν το πρώτο ματς, οπότε θα βγουν και θα θέλουν να κερδίσουν αυτό. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, που είναι να αμυνθούμε και να τρέξουμε, να γυρίσουμε την μπάλα, να πάρουμε τα ανοιχτά σουτ, να κάνουμε το σωστό. Το κάνουμε αυτό δύο χρόνια τώρα, ενάμιση σχεδόν δύο και τα πράγματα δουλεύουν. Οπότε ως ηγέτης πρέπει να κάνω αυτό και ως ομάδα πρέπει να μείνουμε στον σωστό δρόμο».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης