Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ

Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε δεκαμελές κλιμάκιο, ανάμεσα στους οποίους και δυο εισαγγελείς - Για «συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο» κάνει λόγο η ομοσπονδία

epo-grafeia
Στο μικροσκόπιο της Οικονομικής Αστυνομίας μπήκε η ΕΠΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, πολυάριθμο κλιμάκιο της υπηρεσίας, στο οποίο συμμετέχουν και δυο εισαγγελείς βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Έγινε έλεγχος λοιπόν που επικεντρώθηκε στο λογιστήριο χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν προηγήθηκε κάποια καταγγελία.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την επίσκεψη του πολυάριθμου κλιμακίου η ομοσπονδία υποστηρίζει ότι επρόκειτο για «συνήθη και προβλεπόμενο έλεγχο».

Σημειώνει επίσης ότι τα στελέχη της συνεργάστηκαν απόλυτα με την υπηρεσία και έθεσαν στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Κλείσιμο
«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης