Πειθαρχική δίωξη στον Σάββα Θεοδωρίδη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα
Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, έπειτα από την επίσημη δήλωσή του κατά των ΠΑΟΚ, Ξάνθης, Περέιρα και Γραμμένου
Ο Σάββας Θεοδωρίδης καταφέρθηκε εναντίον τον ΠΑΟΚ, Ξάνθης, Περέιρα και Γραμμένου, καθιστώντας υπεύθυνη την ΕΠΟ και την Πολιτεία για ό,τι μπορεί να συμβεί στο παιχνίδι του Σαββάτου μεταξύ της Ξάνθης και του Ολυμπιακού.
Έπειτα από αυτή τη δήλωση, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη στον κύριο Θεοδωρίδη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη εις βάρος του κ. Σάββα Θεοδωρίδη, επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ.1, 2α και 3,4, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.