Το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τον Μίροσλαβ Στοχστο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στην Τούμπα εξετάζει ο Αμπέλ Φερέιρα
Έτοιμος να δώσει μία σημαντική ευκαιρία στον Μίροσλαβ Στοχ είναι ο Αμπέλ Φερέιρα στον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λαμία, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δεν ξεκίνησε δυνατά στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι, χάνοντας έτσι πόντους έναντι των άλλων παικτών που αγωνίζονται στη θέση του.
Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο διεθνής άσος έχει ανεβάσει στροφές και αυτό φαίνεται πως δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Πορτογάλο προπονητή.
Μάλιστα, η απουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί λόγω τραυματισμού είναι πιθανό να δώσει φανέλα βασικού στον Στοχ, ο οποίος καλείται να αποδείξει στον τεχνικό της ομάδας πως δεν άξιζε τόσο λίγο χρόνο συμμετοχής το προηγούμενο διάστημα.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.