Τότεναμ: Ο Έρικσεν χαρακτηρίζει «μαλ.......» το ροζ σκάνδαλο με τον Βερτόνγκεν και τη σύζυγό του

Τότεναμ: Ο Έρικσεν χαρακτηρίζει «μαλ.......» το ροζ σκάνδαλο με τον Βερτόνγκεν και τη σύζυγό του

Νέα αναστάτωση μία ημέρα μετά την «7άρα» από την Μπάγερν Μονάχου - Εξαφανίστηκε η επίμαχη ανάρτηση - Φατσούλες και καρδούλες του Βερτόνγκεν στον Έρικσεν

tote_main
Αναστάτωση προκάλεσε στην Τότεναμ ανάρτηση σε social media στις 30 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά τη βαριά ήττα και την «εφτάρα» από την Μπάγερν Μονάχου με έναν χρήστη με ψευδώνυμο να αναφέρει στο Twitter ότι η εντυπωσιακή σύζυγος του Κρίστιαν Έρικσεν, διατηρεί κρυφή σεξουαλική σχέση με τον συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Γιαν Βερτόνγκεν.

tote1
TOTE


Από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα, έχουν μεσολαβήσει περισσότερες από δύο ημέρες. Γιατί καθυστέρησε η αντίδραση; Αφενός γιατί η ομάδα του Λονδίνου έδινε έναν δύσκολο αγώνα στο Champions League και αφετέρου γιατί η ανάρτηση δεν είχε γίνει θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ. Μετά την έκταση που πήρε το θέμα, η ανάρτηση... εξαφανίστηκε.

Κλείσιμο
Ξαφνικά, λοιπόν, από μία ανάρτηση δίχως όνομα, αλλά με παρατσούκλι, έγινε.. χαμός. Ο Γιαν Βερτόνγκεν ανέβασε φατσούλες και καρδούλες στον συμπαίκτη του Έρικσεν. Ο τελευταίος όμως, είχε... αγριέψει, χαρακτηρίζοντας «μαλ......» το όλο σενάριο.

tote2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης