«Ροζ» σκάνδαλο στην Τότεναμ: Κοιμήθηκε ο Βερτόνγκεν με τη γυναίκα του Έρικσεν;

«Ροζ» σκάνδαλο στην Τότεναμ: Κοιμήθηκε ο Βερτόνγκεν με τη γυναίκα του Έρικσεν;

«Σάλος» στα βρετανικά ταμπλόιντ με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League - Φήμες ότι ο Βέλγος αμυντικός πέρασε... νύχτα πάθους με τη σύντροφο του Δανού συμπαίκτη του - Το έμαθε και ο αρχηγός, Χάρι Κέιν, και... έπεσε ξύλο στα αποδυτήρια - Διαψεύδουν και οι δύο παίκτες

aia0
Ενός κακού, μύρια έπονται... Επτά γκολ εντός έδρας δέχτηκε την Τρίτη η Τότεναμ από την Μπάγερν, στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αλλά φαίνεται ότι τα προβλήματα για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν περιορίζονται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά εκτείνονται και πέραν αυτού...

Μία ημέρα μετά τη συντριβή (2-7) των Λονδρέζων από τους Βαυαρούς, τα βρετανικά ταμπλόιντ μεταδίδουν την είδηση ότι ο Βέλγος αμυντικός, Γιαν Βερτόνγκεν, κοιμήθηκε με τη γυναίκα του Δανού μέσου και συμπαίκτη του, Κρίστιαν Έρικσεν.



Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, ο αρχηγός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, πληροφορήθηκε το γεγονός και στα αποδυτήρια ακολούθησε ο... κακός χαμός! Πρόσφατα, ο Βερτόνγκεν εμφανίστηκε με πρησμένο μάτι και τα σενάρια θέλουν αυτό να έχει άμεση σχέση με τον καβγά στα αποδυτήρια. Η Τότεναμ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πρόκειται να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Κλείσιμο




Πάντως, ο Έρικσεν και ο Βερτόνγκεν έκαναν προπόνηση δίπλα-δίπλα, κάτι που σημαίνει πως κανείς δεν ξέρει αν όλα αυτά που γράφονται στα αγγλικά μέσα ενημέρωσης είναι αλήθεια και αν όντως η Σαμπρίνα Κβιστ Γένσεν απάτησε τον Δανό άσο με τον Βέλγο συμπαίκτη του. 

Ο ίδιος ο Έρικσεν, μάλιστα, διέψευσε τη φημολογία, κάνοντας λόγο για «ανοησίες» και ο Βερτόνγκεν έσπευσε, κάτω από το «τιτίβισμα» του συμπαίκτη του, προκειμένου να δείξει τη... συμπαράστασή του με μια «καρδούλα».





Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γένσεν και ο Έρικσεν είναι γονείς ενός παιδιού, καθώς απέκτησαν ένα αγοράκι το καλοκαίρι του 2018. Η σχέση τους μετράει ήδη επτά χρόνια, καθώς άρχισαν να βγαίνουν το 2012 και πλέον ζουν μαζί στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης